Zamierzam poczekać aż modele x10 pojawią się w sprzedaży, 310 może być ciekawy jeśli cena będzie na poziomie 3000. Myślałem początkowo o Rolandzie FP-2 ale ciężko znaleźć w sieci demo no i sporo kosztuje. Jak połączysz coś przez MIDI to mógłbyś sie odezwać na forum czy działa jak należy.
Dzięki za opinię, przyjemności z gry życzę.
Casio Privia PX-400R?
Re: Casio Privia PX-400R?
... Zamierzam poczekać aż modele x10 pojawią się w sprzedaży, 310 może być ciekawy jeśli cena będzie na poziomie 3000. Myślałem początkowo o Rolandzie FP-2 ale ciężko znaleźć w sieci demo no i sporo kosztuje. Jak połączysz coś przez MIDI to mógłbyś sie odezwać na forum czy działa jak należy.
Dzięki za opinię, przyjemności z gry życzę....
Witam po długiej przerwie....
USB w PX-400 działa super. Bezproblemowo działa z programami muzycznymi. Przyjemności z grania duże!!
Słuchałem w sklepie model 110 - ma całkiem ciekawe brzmienia. I klawiatura jest jakaś przyjemniejsza. Teraz tylko czekać na model 410
Pozdrawiam,
Picuś
Dzięki za opinię, przyjemności z gry życzę....
Witam po długiej przerwie....
USB w PX-400 działa super. Bezproblemowo działa z programami muzycznymi. Przyjemności z grania duże!!
Słuchałem w sklepie model 110 - ma całkiem ciekawe brzmienia. I klawiatura jest jakaś przyjemniejsza. Teraz tylko czekać na model 410

Pozdrawiam,
Picuś