MK-461C a Fruity Loops
mam pytanie, czy ta klawiaturka będzie współpracować z tym programikiem? chodzi mi konkretnie o obsługę suwaków/potencjometrów, czy będe mógł je wykalibrować aby grało wszystko git z tym programem? czy istnieją jakieś presety do tego programu? jeśli chodzi o midi to jestem że tak powiem średnim laikiem, mam obecnie klawiaturkę ale sklada się ona tylko z klawiszy
. proszę o odpowiedź.

Re: MK-461C a Fruity Loops
Cześć.
Z pewnością nie będziesz miał najmniejszych problemów ze współpracą tej klawiatury z FL.
Jest to program, który pozwala na mapowanie dowolnego kontrolera MIDI (których masz tam sporo) do prawie dowolnego regulatora,gałki ,suwaka w samym programie. Niewątpliwie będzie to fajna konfiguracja, pozwalająca na przepiękne "wykręcanie" jak i swobodne granie.
Pozdrawiam.
[addsig]
Z pewnością nie będziesz miał najmniejszych problemów ze współpracą tej klawiatury z FL.
Jest to program, który pozwala na mapowanie dowolnego kontrolera MIDI (których masz tam sporo) do prawie dowolnego regulatora,gałki ,suwaka w samym programie. Niewątpliwie będzie to fajna konfiguracja, pozwalająca na przepiękne "wykręcanie" jak i swobodne granie.
Pozdrawiam.
[addsig]