Audio z karaoke?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
R.B.
Audio z karaoke?

Post autor: R.B. » wtorek 20 wrz 2005, 16:49

Czy ktos zna programy ktore umozliwiaja dodanie tekstu do utworu audio(czyli karaoke) mam taki jeden utwor i wlasnie mnie ciekawi jak to robia.

Dzieki za pomoc
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.

Awatar użytkownika
netes

Re: Audio z karaoke?

Post autor: netes » wtorek 20 wrz 2005, 17:03

...Czy ktos zna programy ktore umozliwiaja dodanie tekstu do utworu audio(czyli karaoke) mam taki jeden utwor i wlasnie mnie ciekawi jak to robia.

Dzieki za pomoc ...

Sprecyzuj pytanie, bo jest ono bardzo wieloznaczne...
Pozdrawiam

R.B.

Post autor: R.B. » wtorek 20 wrz 2005, 17:20

......Czy ktos zna programy ktore umozliwiaja dodanie tekstu do utworu audio(czyli karaoke) mam taki jeden utwor i wlasnie mnie ciekawi jak to robia.

Dzieki za pomoc ...

Sprecyzuj pytanie, bo jest ono bardzo wieloznaczne......

Czy sa programy w ktorych do utworow audio (nie midi bo to wiem jak sie robi )dodac mozna tekst piosenki.Przy odpaleniu np. Windows media Player slychac muze i oczywiscie widac tekst ktory sie porusza z linia melodyczna.
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.

Awatar użytkownika
tigergold

Post autor: tigergold » wtorek 20 wrz 2005, 19:12

Nie znam dedykowanego temu programu który by scalał jakoś tekst z plikiem muzycznym i odtwarzał go na potrzeby karaoke, ale programów które robią to na inne sposoby jest pełno. Np KaraokeFun.
For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life <John 3.16>

ODPOWIEDZ