właśnie zakupiłem nowy soobwoofer aktywny (wraz z zestawem 6.1) i nie jestem pewien czy działa prawidłowo ...problem tkwi w tym że słychać w nim oprucz basów takrze całą reszte czyli dialogi muzyka itd. pozatym ustawianie częstotliwości odcięcia nic się nie zmienia proszę o poradę czy jest to normalne działanie czy sprzęt nadaje się do reklamacii
Problem z subwooferem
Re: Problem z subwooferem
...właśnie zakupiłem nowy soobwoofer aktywny (wraz z zestawem 6.1) i nie jestem pewien czy działa prawidłowo ...problem tkwi w tym że słychać w nim oprucz basów takrze całą reszte czyli dialogi muzyka itd. pozatym ustawianie częstotliwości odcięcia nic się nie zmienia proszę o poradę czy jest to normalne działanie czy sprzęt nadaje się do reklamacii
...
wszystko w porządku.
dialogi i cała reszta to tez jakies informacje ponizej załózmy 140 hz

...
wszystko w porządku.

wszystko w porządku.

może i masz rację ale dlaczego nie nic się nie zmienia nawet po ustawieniu odcięcia na poziomie 35hz ? przy takim odcięciu nadal słychac wszystko i to niewiele gorzej niż np w cenyralnym..
może i masz rację ale dlaczego nie nic się nie zmienia nawet po ustawieniu odcięcia na poziomie 35hz ? przy takim odcięciu nadal słychac wszystko i to niewiele gorzej niż np w cenyralnym.....
nie ma prawa tak być
nie ma prawa tak być
nie ma prawa tak być...
więc jednak reklamacja ...dzięki
nie ma prawa tak być...
więc jednak reklamacja ...dzięki
a co to za subwoofer? Jakiś link może ?
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
...a co to za subwoofer? Jakiś link może ?...
koda sw 1000
koda sw 1000