Kupić książkę "Cubase SX. Szybki start"?
A ja uważam że nie warto. Po ok 2 tygodniach używania programu kupiłem "Cubase SX ćwiczenia" i stwierdziłem (prawie) że wszystko co tam opisywali już znam...
Nie stać mnie na drogi sprzęt więc nagrywam komputerem ;-)
Re: Kupić książkę "Cubase SX. Szybki start"?
...A może najpierw napiszemy cale forum a potem bedziemy tylko korzystać z wyszukiwarki. Dobre?
"watro kupić" mozna napisać szybciej niż "zajrzyj do wyszukiwarki tłumoku". Po co te scysje. Ale co fakt to fakt wyszukiwarka dobra rzecz.
Pozdrawiam....
Po dwóch latach użytkowania tego forum sam w takich postach, będziesz pisał "zajrzyj do wyszukiwarki tłumoku", w najlepszym razie widząc posta typu X po raz "tysiąc pięćset sto dziewięćset" zaklniesz sobie z rezygnacją w zasiszu swego domku i nie napiszesz nic...ciesząc się, że ktoś miał jeszcze siłę i chęci napisać to zdanie, które teraz tak cię oburza ;)

Pozdrawiam....
Po dwóch latach użytkowania tego forum sam w takich postach, będziesz pisał "zajrzyj do wyszukiwarki tłumoku", w najlepszym razie widząc posta typu X po raz "tysiąc pięćset sto dziewięćset" zaklniesz sobie z rezygnacją w zasiszu swego domku i nie napiszesz nic...ciesząc się, że ktoś miał jeszcze siłę i chęci napisać to zdanie, które teraz tak cię oburza ;)
...A ja uważam że nie warto. Po ok 2 tygodniach używania programu kupiłem "Cubase SX ćwiczenia" i stwierdziłem (prawie) że wszystko co tam opisywali już znam... ...
Mowisz o "Cubase SX ćwiczenia", a to zupełnie inna ksiazka.Chodzi tutaj o "cubase sx szybki start"
Czy ktos ma podobne zdanie o niej jak o "Cubase sx cwiczenia"?
Mowisz o "Cubase SX ćwiczenia", a to zupełnie inna ksiazka.Chodzi tutaj o "cubase sx szybki start"
Czy ktos ma podobne zdanie o niej jak o "Cubase sx cwiczenia"?
Jestem w trakcie urządzania domowego mini studia nagran dla celów własnych.Komponuje muzykę pop-rock. Uczę się realizacji dźwięku.
Oj, po prostu kupic i tyle. Na pewno sie przyda. Po co pytac o ksiazke...? Lepiej wydac 50 zeta na ksiazke niz na bronx... 

tez mialem ten problem bo szkoda bylo mi 50 zl wdac na ten podrecznik ! az tu dostalem w prezencie i teraz wiem ze warto bylo by kupic , tam jest mase fajnych podpowiedzi , i tyle ! wedlog mniue warto zawsze to razniej razem hehe pozdrawiam
To moze ktos, kto juz "zna na pamiec te ksiazke" i jej nie potrzebuje ma do sprzedania ja za pol darmo?
Jestem w trakcie urządzania domowego mini studia nagran dla celów własnych.Komponuje muzykę pop-rock. Uczę się realizacji dźwięku.