Laureaci konkursu
Wybaczcie glopie pytanie ale jesten slepy (-4.5 ;) i nigdy nie moge znaleźć nazwiska osoby która w danym numerze EiS wygrała jakiś sprzet. Gdzie mogę to znaleźć?
- somebody-someone
Re: Laureaci konkursu
...Wybaczcie glopie pytanie ale jesten slepy (-4.5 ;) i nigdy nie moge znaleźć nazwiska osoby która w danym numerze EiS wygrała jakiś sprzet. Gdzie mogę to znaleźć?...
Nazwisko osoby która dostanie mikrofon (kupon był w kwietniowym numerze) zostanie ogłoszone w czerwcowym numerze EiS, a zestawu mikrofonów (majowy numer) w lipcowym
Nazwisko osoby która dostanie mikrofon (kupon był w kwietniowym numerze) zostanie ogłoszone w czerwcowym numerze EiS, a zestawu mikrofonów (majowy numer) w lipcowym
..:: Dobra muzyka to koincydencja wielu zbiorów zawierających jedynie dobre pierwiastki ::..
Re: Laureaci konkursu
Nazwisko osoby która dostanie mikrofon (kupon był w kwietniowym numerze) zostanie ogłoszone w czerwcowym numerze EiS, a zestawu mikrofonów (majowy numer) w lipcowym...
Tyle to ja zakumałem, ale nigdy nie moge znaleźć miejsca w EiS gdzie jest wydrukowane imie zwyciężcy.
Tyle to ja zakumałem, ale nigdy nie moge znaleźć miejsca w EiS gdzie jest wydrukowane imie zwyciężcy.