Jeśli już udało ci sie zrobić obraz z tej płyty, i masz go na dysku, to spróbuj przeglądnąć jego zawartość za pomocą programu daemon
pozdrowienia
Czym odtworzyć uszkodzony plik wave lub mp3?
Re: Czym odtworzyć uszkodzony plik wave lub mp3?
...Jeśli już udało ci sie zrobić obraz z tej płyty, i masz go na dysku, to spróbuj przeglądnąć jego zawartość za pomocą programu daemon
pozdrowienia...
Już to robiłem i za pomocą Deamona i WinISO.....
All media fixer łyknął plik, naprawił (tak przynajmniej napisał) ale dalej nie jestem w stanie go niczym otworzyć.
Co najciekawsze: część uszkodzonych plików mp3 otworzył i zagrał NERO, oczywiście przy zachowywaniu ich do wave'a wyskakuje błąd i kiszka. Musiałem puszczać "play", wypuszczać cyfrą sygnał na zewnątrz do efektu i nagrywać go jednocześnie na dysk.
Chyba dam sobie z tym spokój.
Dzięki za pomoc i zainteresowanie problemem.
Podrowienia.
pozdrowienia...
All media fixer łyknął plik, naprawił (tak przynajmniej napisał) ale dalej nie jestem w stanie go niczym otworzyć.
Co najciekawsze: część uszkodzonych plików mp3 otworzył i zagrał NERO, oczywiście przy zachowywaniu ich do wave'a wyskakuje błąd i kiszka. Musiałem puszczać "play", wypuszczać cyfrą sygnał na zewnątrz do efektu i nagrywać go jednocześnie na dysk.
Chyba dam sobie z tym spokój.
Dzięki za pomoc i zainteresowanie problemem.
Podrowienia.
Cały czas zmierzamy ku perfekcji :)
-
A próbowałeś Exact Audio Copy ? Ma dość zaawansowane algorytmy korekscji błędów...Może by pomógł ?
A próbowałeś Exact Audio Copy ? Ma dość zaawansowane algorytmy korekscji błędów...Może by pomógł ?
...Już to robiłem i za pomocą Deamona i WinISO.....
A próbowałeś Exact Audio Copy ? Ma dość zaawansowane algorytmy korekscji błędów...Może by pomógł ?...
O! Tego nie próbowałem. Aj łil czek it.
A próbowałeś Exact Audio Copy ? Ma dość zaawansowane algorytmy korekscji błędów...Może by pomógł ?...
O! Tego nie próbowałem. Aj łil czek it.

Cały czas zmierzamy ku perfekcji :)