witam mam problem z echo indigo po nacisnieciu stop w cubase sa jakies trzaski glosne tzn na tym samym poziomie co audio odgrywane tak jakby odgrywal msekundowy kawalek utworu z traskami w podkladzie
o co chodzi czy ktos mial podobny problem laptopa mam ok moze wina windowsa xp ale wgralem go wg zalecen na postach eis jako standard pc a i tak mam to samo irq co karta graf. wiec przeinstalowalem spowrotem na atapi i to samo moze sp2 wgrac? pomocy
poz
Trzaski na Echo Indigo I/O
Re: Trzaski na Echo Indigo I/O
...witam mam problem z echo indigo po nacisnieciu stop w cubase sa jakies trzaski glosne tzn na tym samym poziomie co audio odgrywane tak jakby odgrywal msekundowy kawalek utworu z traskami w podkladzie
o co chodzi czy ktos mial podobny problem laptopa mam ok moze wina windowsa xp ale wgralem go wg zalecen na postach eis jako standard pc a i tak mam to samo irq co karta graf. wiec przeinstalowalem spowrotem na atapi i to samo moze sp2 wgrac? pomocy
poz...
No to mnie zaniepokoiłeś. Właśnie przymierzam się do zakupu tej karty. Ciekawe czy są z nią jeszcze jakieś inne problemy...
poz...
No to mnie zaniepokoiłeś. Właśnie przymierzam się do zakupu tej karty. Ciekawe czy są z nią jeszcze jakieś inne problemy...
Re: Trzaski na Echo Indigo I/O
witam
po za tym nie ma problemu dziala wszycho ok
po za tym nie ma problemu dziala wszycho ok