E-mu 0404

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
wirtualny
E-mu 0404

Post autor: wirtualny » sobota 12 mar 2005, 00:15

Witam. Mam zamiar kupić kartę emu 0404. Czy ktoś z forumowiczów jest w jej posiadaniu? Jaka jest latencja? Czy można przyzwoicie "pobawić się" instrumentami vst. I jakie są wasze ogólne doświadczenia z obcowaniem z tym produktem. Bo czytając reklamówki wygląda to całkiem miło(ale to są reklamówki,które zawsze wyglądają całkiem miło :) Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
flove

Re: E-mu 0404

Post autor: flove » sobota 12 mar 2005, 00:28

...Witam. Mam zamiar kupić kartę emu 0404. Czy ktoś z forumowiczów jest w jej posiadaniu? Jaka jest latencja? Czy można przyzwoicie "pobawić się" instrumentami vst. I jakie są wasze ogólne doświadczenia z obcowaniem z tym produktem. Bo czytając reklamówki wygląda to całkiem miło(ale to są reklamówki,które zawsze wyglądają całkiem miło :) Pozdrawiam. ...

poszukaj w archiwum forum - troche tu tego bylo ....

Awatar użytkownika
Łukasz1985

Re: E-mu 0404

Post autor: Łukasz1985 » sobota 12 mar 2005, 11:18

...Witam. Mam zamiar kupić kartę emu 0404. Czy ktoś z forumowiczów jest w jej posiadaniu? Jaka jest latencja? Czy można przyzwoicie "pobawić się" instrumentami vst. I jakie są wasze ogólne doświadczenia z obcowaniem z tym produktem. Bo czytając reklamówki wygląda to całkiem miło(ale to są reklamówki,które zawsze wyglądają całkiem miło :) Pozdrawiam. ...

Ja jestem posiadaczem karty e-mu 0404 i jestem bardzo zadowolony jest dobra pod wzgledem vst jak i przetwornikow czyli nagrywanie wokali jak gitar itp tyle że wiesz też musisz dołożyć trochę starań żeby wszystjko zabrzmialo sama karta ci nie pomoze.Miałem audigy platinum jak kupilem e-0404 to miazga w porownaniu do tamtej.Gorąco polecam
Cubase Pro 8 - Windows 7 Home Premium (64bit)

ODPOWIEDZ