Panowie, chciałbym Was zapytać, cóż to za firma ten Magnat... Pytam dlatego, że znalazłem w komisie muz. kolumny takiej firmy.Wyglądają bardzo solidnie. Pomyślałem, czy mogły by posłużyć jako monitory bliskiego pola. Co sądzicie o ich paśmie - na tabliczce znamionowej jest napisane 37 - 24000 kHz . 110 moc muz.
4 - 8 Ohm. Pozdrawiam serdecznie.
Monitory firmy Magnat(???)
Jestem muzykiem z wykształcenia. Zajmuję się kompozycją, aranżuję, i wciąż się uczę... Fascynują mnie możliwości współczesnych programów muzycznych.
Re: Monitory firmy Magnat(???)
...Panowie, chciałbym Was zapytać, cóż to za firma ten Magnat... Pytam dlatego, że znalazłem w komisie muz. kolumny takiej firmy.Wyglądają bardzo solidnie. Pomyślałem, czy mogły by posłużyć jako monitory bliskiego pola. Co sądzicie o ich paśmie - na tabliczce znamionowej jest napisane 37 - 24000 kHz . 110 moc muz.
4 - 8 Ohm. Pozdrawiam serdecznie....
pasmo maja prawie jak alesis mk2 :D. co do firmy to mialem kiedys glosniki tej firmy w samochodzie (strasznie barwily dzwiek w srodku :/ pozdrawiam
4 - 8 Ohm. Pozdrawiam serdecznie....
pasmo maja prawie jak alesis mk2 :D. co do firmy to mialem kiedys glosniki tej firmy w samochodzie (strasznie barwily dzwiek w srodku :/ pozdrawiam
Z tego co wiem, to firma Magnat robi sprzęt samochodowy i domowego użytku typu hi-fi, ale jako głośniki do studia? Nie wiem... przesłuchaj 

magnat jako monitory ? -eee nieee - strasznie loloryzują
odpuść sobie
magnat jest dobry do "młucenia" w furze
domowe też są niezłe ale nie jako monitory
pozdr.
odpuść sobie
magnat jest dobry do "młucenia" w furze
domowe też są niezłe ale nie jako monitory
pozdr.
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu-następnie pokona doświadczeniem :)