Planuje zakup płyty i procka AMD 64 3000+ BOX (Socket 939). Mam problem z wyborem chipsetu. Upatrzyłem sobie 2 płytki.
1 Gigabyte GA-K8NS-939 nVidia nForce3 Ultra
2 Asus A8V Deluxe Via K8T800Pro
który chipset bedzie sprawniejszy i najmniej konfliktowy do muzyki?
Obecnie posiadam p4 2ghz na asus i845, czy wyżej przedstawiona zmiana sprzętu jest trafna?
A i najważniejsze pracuje na echo layla 3g,producenr zaleca:
PC System requirements:
Windows ME/2000/XP
Genuine Intel Pentium or AMD Athlon CPU
Motherboard with Intel, AMD, Via, or NVIDIA chipset , więc sam niewiem który wybrać. Prosze o sugestie.
Dzieki i pozdrawiam
p.s. Oczywiście zaglądałem do wyszukiwarki ale prosił bym o indywidualne rozpatrzenie mojego przypadku [a może ktoś ma echo 3g i popisze na jakim kompie pracuje]
Jaki chipset pod AMD Athlon 64
www.homstudio.com.pl
Re: Jaki chipset pod AMD Athlon 64
gigabyta nie bierz lepsza jest msi k8n neo platinium
ale dyski sata lepiej pracują na kt880proponuję epox kub msi na gigabycie niepracują twinmosy niestety sam mam tą płytę msi ciężko dostać w hurtowniach
pozdrawiam
ale dyski sata lepiej pracują na kt880proponuję epox kub msi na gigabycie niepracują twinmosy niestety sam mam tą płytę msi ciężko dostać w hurtowniach
pozdrawiam
...gigabyta nie bierz lepsza jest msi k8n neo platinium
pozdrawiam...
Po jakiemu ty piszesz ?
zajrzyj do słownika czasami co
pozdrawiam...
Po jakiemu ty piszesz ?

...gigabyta nie bierz lepsza jest msi k8n neo platinium
pozdrawiam...
wielkie dzieki akurat tak sie składa że mam 2x256 twinmos.
pozdrawiam...
wielkie dzieki akurat tak sie składa że mam 2x256 twinmos.

www.homstudio.com.pl