Pedalboard - mocowanie kostek itd.

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Hardi
Pedalboard - mocowanie kostek itd.

Post autor: Hardi » wtorek 25 sty 2005, 01:42

Jakie macie najlepsze i najbardziej sprawdzone mocowanie kostek, kontrolerów nożnych itd.? Ja używałem taśmy dwustronnej, ale ostatnio coś przestała się sprawdzać Myślę nad paskami-zaciskami typu plastikowe kajdanki
[addsig]
gadu-gadu 4021735

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Re: Pedalboard - mocowanie kostek itd.

Post autor: pawello » wtorek 25 sty 2005, 10:19

...Jakie macie najlepsze i najbardziej sprawdzone mocowanie kostek, kontrolerów nożnych itd.? Ja używałem taśmy dwustronnej, ale ostatnio coś przestała się sprawdzać Myślę nad paskami-zaciskami typu plastikowe kajdanki

...

Ja to robilem za pomoca paskow wycietych z opony rowerowej (z jej cienszej czesci) przykreconych za pomoca malych srubek do deski.. Moze niezbyt to ladne ale za to pewne na 100% Paski trzeba bylo robic ciut za krotki by sie naciagaly podczas przykrecania do deski za to srubki mialy lebek "na wpust" i byly dosc dlugie by zlapac pasek opony w pierwszej fazie przykrecania bez oporu.. O ile sie nie uzywa efektow na baterie ktora na dodatek ma klapke pod spodem to wszystko "GRO i TRABI"
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)

Awatar użytkownika
Kołtun

Re: Pedalboard - mocowanie kostek itd.

Post autor: Kołtun » wtorek 25 sty 2005, 10:29

......Jakie macie najlepsze i najbardziej sprawdzone mocowanie kostek, kontrolerów nożnych itd.?

Tak jak ci już pisałem na prmg sprawdza się świetnie klej na goraco z pistoletu.

Pozdro

BP

ODPOWIEDZ