Drawmer DL441
Witam.Czy compresor Drawmer DL441 sprawdzi się na estradzie w graniu na żywo do vocali i saxu , mam 3 mikrofony w kapeli.czy to jest raczej studyjny klocek ?
Re: Drawmer DL441
...Witam.Czy compresor Drawmer DL441 sprawdzi się na estradzie w graniu na żywo do vocali i saxu , mam 3 mikrofony w kapeli.czy to jest raczej studyjny klocek ?...
Zapytales chyba o bardzo egzotyczny (a moze ezoteryczny) klocek ze startosfery cenowej bo dzien minal a nikt nie potrafi Ci powiedziec "tak" lub "nie".
Wybawie Cie z Twojej rozterki i odpowiem stanowczo TAK. Lepiej nie mozna, choc znajda sie pewnie tacy co powiedza, ze wcale nie trzeba.
Zapytales chyba o bardzo egzotyczny (a moze ezoteryczny) klocek ze startosfery cenowej bo dzien minal a nikt nie potrafi Ci powiedziec "tak" lub "nie".
Wybawie Cie z Twojej rozterki i odpowiem stanowczo TAK. Lepiej nie mozna, choc znajda sie pewnie tacy co powiedza, ze wcale nie trzeba.
......Witam.Czy compresor Drawmer DL441 sprawdzi się na estradzie w graniu na żywo do vocali i saxu , mam 3 mikrofony w kapeli.czy to jest raczej studyjny klocek ?...
...
Dzięki ,bo już myślałem że wszyscy używają Beheringera
...
Dzięki ,bo już myślałem że wszyscy używają Beheringera
...Wszyscy mamy Alesisa....
Lepiej miec platfusa.
Lepiej miec platfusa.
......Wszyscy mamy Alesisa....
Lepiej miec platfusa.
...
Ja mam platfusa, powiedzcie mi czy to jest profesjonalnie czy tez moge miec cos bardziej profesjonalnego w podobnej cenie?

Lepiej miec platfusa.
...

Ja mam platfusa, powiedzcie mi czy to jest profesjonalnie czy tez moge miec cos bardziej profesjonalnego w podobnej cenie?

Sorry.Nie chciałem nikogo urazić poprzez stwierdzenie że ktoś pracuje na behringerze