Kolejne pytanie o Esi Juli@
Pytanie moze i banalne ale bardzo zalezy mi aby dowiedziec sie gdzie mozna nabyc ta fantastyczna (podobno) karte muzyczna na terenie Katowic. Jest jakiś sklep muzyczny który posiada ja w swojej ofercie? Jezeli tak to prosze podaj mi dokladny adres tego sklepu. Z góry dziekuje :)
lubie to co robie i jestem w tym dobry.
Re: Kolejne pytanie o Esi Juli@
Świetne pytanie, dziękuję za wyręczenie, ja równiez czekam na odpowiedź! :)
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
Ja moją julie kupiłem u siebie w tychach, na gwarancji adres importera tych kart czyli www.kartydzwiekowe.com.pl to chorzów, blisko katowic jak pewnie wiesz.
41-500 Chorzów, ul. Karpińskiego 16a
tel./fax. (0-32) 24-11-746
41-500 Chorzów, ul. Karpińskiego 16a
tel./fax. (0-32) 24-11-746
Genialnie, wlasnie sie dowiedzialem ze karta juli@ jest teraz w promocji i mozna ja kupic za 699 zlotych :) Boje sie jedynie troche ze bede mial problem z podlaczeniem tej karty do mojego aktualnego odsluchu (niskiej klasy wieza samsung z tylu posiada wejscia na dwa jacki). Czy bede zmuszony zeby dokupic specjalne kable aby moc podlaczyc julie do mojej wiezy ?. Chcialem podlaczyc do niej takze keyborda roland e-28 (z tym podobno nie ma problemu) i mikrofon stereofoniczny MB-Unitra TONSIL ... ale z tym to juz totalnie nie wiem czy sie da, a jezeli tak to czy bede zmuszony do zakupienia dodatkowych kabli?

I jeszcze jedno pytanie...
czy juli@ jest w pełni kompatybilna z plytą główną gigabyte k8ns pro ??
czy juli@ jest w pełni kompatybilna z plytą główną gigabyte k8ns pro ??