TLC AMS czy Dynaudio BM5A?
Aha... znacie może jakiegoś dobrego producenta standów.. coś na kruszynki TLC?
pozdr.
M_P...
Na Allegro bardzo czesto mozna znalesc . az sie zdziwiłem ze teraz niema zadnych ofert, ale moze zle szukam .
Re: TLC AMS czy Dynaudio BM5A?
Mam ten sam problem z podstawkami pod te monitory. Rozglądając się po rynku tego typu " akcesoriów", stwierdziłem ,że zrobienie takiego stendu u producenta dla rynku audio, będzie kosztować ok. 800-1000 zł. Dużo.Przez przypadek byłem na warszawskim Wolumenie ( to taki bazar , gdzie można kupic wszystko ) i tam znalazłem gościa sprzedającego jakieś badziewne kolumny głoś. własnej produkcji oraz "podstawy pod kolumny ". Ale przynajmniej one wyglądały solidnie . Ten facet jest gotów wykonać pod podany wymiar takie podstawy za ok. 450 zeta .Jeśli się zdecyduję i je zamówię i będą one dobre to dam znać .poz ryba.

... Mam ten sam problem z podstawkami pod te monitory. Rozglądając się po rynku tego typu " akcesoriów", stwierdziłem ,że zrobienie takiego stendu u producenta dla rynku audio, będzie kosztować ok. 800-1000 zł. Dużo.Przez przypadek byłem na warszawskim Wolumenie ( to taki bazar , gdzie można kupic wszystko ) i tam znalazłem gościa sprzedającego jakieś badziewne kolumny głoś. własnej produkcji oraz "podstawy pod kolumny ". Ale przynajmniej one wyglądały solidnie . Ten facet jest gotów wykonać pod podany wymiar takie podstawy za ok. 450 zeta .Jeśli się zdecyduję i je zamówię i będą one dobre to dam znać .poz ryba.
...
ok będę wdzięczny !
pozdr

ok będę wdzięczny !
pozdr
- stereophonic
- Kontakt:
Ja kupiłem na ALLEGRO . stendy pod kolumny . bardzo masywne ok 10 kg jeden . regulacja wysokosci , stozkowe nozki , 90 zł za sztuke .
Pozdrawiam Stereophonic