Witam!
Moi mili.. Szukam kogos kto pomoze mi kupic piezo Sweet Spot Deana Markleya! Niestety w Polsce to cudo jest nie do kupienia.. W USA kosztuje okolo 60 baksow.. Ja niestety obecnie nie dysponuje zaufana osoba znajaca sie na rzeczy ktora by mi pomogla dokonac zakupu.. Moze ktos z Was ? A moze macie jakis pomysl albo znacie miejsce gdzies blizej gdzie to mozna kupic? B.Thoven z Krakowa nie ma nawet maila na stronie na ktory mozna by napisac! Plizzz Help! Tak poza sprawa - to jest niesamowity pickup! Nie wymaga zadnych przedwzmacniaczy a brzmi niesamowicie.. Polecam! W razie "W" piszcie na maila: pawellooo@o2.pl
[addsig]
Dean Markley Sweet Spot
uniżenie kłaniam :-)
Re: Dean Markley Sweet Spot
...Witam!
Poki co kapnalem sie ze nie dzialajacy na stronie B.Thoven link do poczty na szczescie pokazuje adres mailowy w pasku statusu przegladarki.. wiec mail poszedl..Jak sie odezwa to dam znac..
[addsig]
Poki co kapnalem sie ze nie dzialajacy na stronie B.Thoven link do poczty na szczescie pokazuje adres mailowy w pasku statusu przegladarki.. wiec mail poszedl..Jak sie odezwa to dam znac..
[addsig]
......Witam!
Jednak w ofercie B.Thoven nie ma juz tego pickupu.. a swoja droga moze podzielicie sie swoimi doswiadczeniami z przetwornikami do akustykow? Interesuja mnie pasywne rozwiazania..
[addsig]
Jednak w ofercie B.Thoven nie ma juz tego pickupu.. a swoja droga moze podzielicie sie swoimi doswiadczeniami z przetwornikami do akustykow? Interesuja mnie pasywne rozwiazania..
[addsig]
Witam Panowie!
Kicha.. polski dystrybutor napisal mi ze juz nie mam w ofercie tego przetwornika.. Ma za to inne wspaniale i o wiele drozsze.. Producent odpisal ze najblizszy mi sklep miesci sie....... bagatela we FRANCJI i zebym tam szukal pomocy.. Ale ja mimo wszystko poszukam pomocy TUTAJ :) Odezwijcie sie Panowie i pomozcie..
[addsig]
Kicha.. polski dystrybutor napisal mi ze juz nie mam w ofercie tego przetwornika.. Ma za to inne wspaniale i o wiele drozsze.. Producent odpisal ze najblizszy mi sklep miesci sie....... bagatela we FRANCJI i zebym tam szukal pomocy.. Ale ja mimo wszystko poszukam pomocy TUTAJ :) Odezwijcie sie Panowie i pomozcie..
[addsig]
Pawello, czy dostales e-maila ode mnie w sprawie ceny? sprawdzam, bo nie mam odzewu od kilku dni.
MD.
MD.
Wlasciciel studia nagraniowego Youtopia w Edmonton, Kanada, tamze mieszkajacy na stale od 1985. Od 1997 staly wspolpracownik magazynu EiS, specjalizujacy sie w testach i recenzjach hardware i software dla produkcji studyjnej.
Witam!
Dzieki koledze DOBMATowi jestem juz wlascicielem tego przetwornika.. Wlasnie zalozylem go dzis wlasnorecznie do gitary i GRO
Wielkie dzieki Panie Maciej! Tacy jak Pan pozwalaja mi myslec ze sa jeszcze porzadni ludzie na tym swiecie.. A sam przetwornik? Nie znam lepszego pasywnego.. Sygnal mam taki sam jak z mojego elektryka w ktorym sa dwa humbuckery.. Brzmienie jak na pickup piezo jest znakomite - nie slyszalem lepszego! Zero baterii zero klopotow - polecam!
[addsig]
Dzieki koledze DOBMATowi jestem juz wlascicielem tego przetwornika.. Wlasnie zalozylem go dzis wlasnorecznie do gitary i GRO

[addsig]
Sorka za zgubione "T" w nicku Mr Dobmatt! Pozdrowienia!
[addsig]
[addsig]