Darmowy program do nagrywania

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
sonic
Darmowy program do nagrywania

Post autor: sonic » poniedziałek 13 gru 2004, 00:35

mam pytanie

szukam darmowego programu - nie stac mnie na kupno niestety - do nagrywania wokalu - jaks stara wersja wiem ze takie istnieja

udzielam sie w klimacie hip hopu i chodzi mi jakis rejestrator wokalu pod bit - cos w stylu acida czy cubae

pomozcie - nie chce piratowac

bylbym wdzieczny za informacje gdzie można cos takiego znalezc

Awatar użytkownika
andrzejk

Re: Darmowy program do nagrywania

Post autor: andrzejk » poniedziałek 13 gru 2004, 00:40

...mam pytanie

szukam darmowego programu - nie stac mnie na kupno niestety - do nagrywania wokalu - jaks stara wersja wiem ze takie istnieja

udzielam sie w klimacie hip hopu i chodzi mi jakis rejestrator wokalu pod bit - cos w stylu acida czy cubae

bylbym wdzieczny za informacje gdzie można cos takiego znalezc ...

polecam Samplitude w jednym z numerów EiS była w pełni działająca i nie mająca ograniczeń czasowych wersja demo (jekieś chyba 2 lata temu)

a

zainteresowania muzyczne: Pink Floyd, Devil Doll, Rock Progresywny. Instrument: gitara. Nagrywam muzykę amatorsko dla siebie i przyjaciół. Dopiero teraz wiem jakie to trudne -może dlatego tak ciekawe.

Awatar użytkownika
janos

Post autor: janos » poniedziałek 13 gru 2004, 01:35

Awatar użytkownika
tc_

Post autor: tc_ » poniedziałek 13 gru 2004, 13:29

...mam pytanie

Dobrze trafiłeś :) bo MACKIE na swojej stronie rozdaje DARMOWE licencje NFR (not for resale) na swój program TRACKTION w wersji 1.6.0.1. Każdy user dostaje licencje (na 2 komputery). Innych też zachęcam, bo za darmoszkę to raczej się nie znajdzie nic lepszego

INFO

http://my.mackie.com/tracktionpromo.asp

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
rednacz

Post autor: rednacz » poniedziałek 13 gru 2004, 15:54

Dobrze trafiłeś :) bo MACKIE na swojej stronie rozdaje DARMOWE licencje NFR (not for resale) na swój program TRACKTION w wersji 1.6.0.1. Każdy user dostaje licencje (na 2 komputery). Innych też zachęcam, bo za darmoszkę to raczej się nie znajdzie nic lepszego

INFO

http://my.mackie.com/tracktionpromo.asp

Tak, to bardzo ciekawy program, gorąco polecamy jego pobranie i rejestrację!

Już wkrótce zamieścimy na łamach EiS dość obszerny artykuł na temat tej aplikacji, który pomoże Wam w pełni wykorzystać jego możliwości.

Tomasz Wróblewski

Awatar użytkownika
przemal

Post autor: przemal » poniedziałek 13 gru 2004, 22:37

Tak, to bardzo ciekawy program, gorąco polecamy jego pobranie i rejestrację!

Już wkrótce zamieścimy na łamach EiS dość obszerny artykuł na temat tej aplikacji, który pomoże Wam w pełni wykorzystać jego możliwości.

Tomasz Wróblewski...

To ja bym jeszcze prosił o kilka słów na temat rejestracji, bo jakoś mi to nie idzie, bo program naprawdę przedni
Jestem absolwentem ASP w Krakowie, a więc jestem z innej branży :) Tworzenie muzyki traktuję jako hobby (bardzo ważne dla mnie hobby!).

Awatar użytkownika
tc_

Post autor: tc_ » wtorek 14 gru 2004, 12:04

To ja bym jeszcze prosił o kilka słów na temat rejestracji, bo jakoś mi to nie idzie, bo program naprawdę przedni ...

1. Instalujesz i uruchamiasz

2. W lewym dolnym rogu klik na About

3. Zaznaczasz sam numer (This computer's machine number), prawy klik Copy, wklej numer gdzieś do pliku txt czy coś :)

4. W 3 kroku rejestracji (Step 3) musisz wpisać ten numer w pole Your "Tracktion Machine ID" (domyślnie jest tam 0), Proceed

5. Na emaila powinien przyjść wiadomość z załącznikiem (klucz), zapisujesz go np. na pulpit

6. Uruchamiasz Tracktion, klik na About, Register costam przez klucz :) wybierasz ten klucz i powinien się zarejestrować.

To tyle chyba

Awatar użytkownika
przemal

Post autor: przemal » wtorek 14 gru 2004, 20:23

To tyle chyba ...

dzięki

Jestem absolwentem ASP w Krakowie, a więc jestem z innej branży :) Tworzenie muzyki traktuję jako hobby (bardzo ważne dla mnie hobby!).

Awatar użytkownika
przemek242

Post autor: przemek242 » środa 15 gru 2004, 15:48

...mam pytanie

cool edit trial dziala przez 3 tygodnie potem usuwasz 2 pliki z rejestru i znowu 2 tygodnie to takie 1/3 piractwa ale robisz to w dobrych intencjach i chyba nie dla kasy na duza skale
mam28 lat

ODPOWIEDZ