hallo ..... kolega chyba nie wie co mowi, He he he ........ Dobre :) jestes w bardzo ale to bardzo ..... powaznym błedzie, chociaz musze przyznac ze wyglad nie przekonuje , Pracowałem tydzien na Blue Sky Pro-Desk i , sorki nic dodac nic ujac , zamowiłem ten zestaw w wrsji 2+1 . Posiadam jeszcze Mackie Hr 824 , ktore nawet w połowie nie maja tak precyzyjnego basu , oraz Yamahy NS10 m ktore musiałem zdjac gdz nie było miejca i juz nie bedzie , NS 10 osiagaja zawrotne ceny , tylko i wyłacznie dla tego gdyz to jest magia białego głosnika ( sa w kadym studio ) lecz aby je poznac trzeba czasu mi zajeło 2 lata aby sie do nich przyzwyczaic i sie ich nie pozbede , lecz gdybym miał wybierac jeszcze raz .......ABSOLUTNIE NIE ! ...
Jakby nie bylo to sa to monitory referencyjne i zawsze trzeba je miec pod reka, cokolwiek by stalo na stole, czy pod nim

Ich transparetnosc zostala juz dawno dowiedziona i gdyby byly lepsze pod tym wzgledem monitory, to ludzie juz dawno wyrzucili by je ze swoich rezyserek, a jakos tego nie robia.
Oczywiscie zgodze sie z tym, ze jako jedyne odsluchy w studio - nie jest to dobre.