...sorry za poprzednią wiadomość, za szybko wcisnąłem enter

hm, a wracając do tematu, to po waszych radach i po przeczytaniu kilku testów doszedłem do wniosku, czy nie lepiej byłoby kupić echo mię midi plus jakiś mikser, np.
http://republika.pl/sklep_akutech/miksery/mu802.html z biegiem czasu, gdyż mam kilka urządzeń wymagających podpięcia pod kartę. a w ginie mogę podpiąć tylko 2 urządenia i to nie jest hm... przyszłościowe ;) ...
Nawet jak kupisz mia midi to i tak będziesz musiał kupić mikser albo przedwzmacniacz bo ma tylko wejścia analogowe 2szt.Ograniczenia ze strony tej karty to absolutny brak możliwości powiększenia liczby wejść wyjść, przetworniki a/c c/a na karcie pci [co czasem stwarza problemy].
Gina -ograniczenia to oczywiście tylko 2 wejścia analog, ale za niewiele większą sume dostajesz 2 przedwzmacniacze całkiem niezłej jakości, konwertery a/c c/a w odzielnym boxie do tego możliwość rozszeżenia wejść i wyjść o 8 za pomocą adat no i wej/wyj spdif. Czyli przy ewentualnych dalszych inwestycjachmożesz osiągnąć 10 wejść i 14wyjść co jest wystarczające do zrobienia prawie każdego projektu w studio. pozdro