Logic Platinum 5.5

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
BLLAZEJ
Logic Platinum 5.5

Post autor: BLLAZEJ » poniedziałek 25 paź 2004, 10:18

Czy jest polska istrukcja obslugi do tego programu i gdzie ja mozna nabyc?

Awatar użytkownika
MB

Re: Logic Platinum 5.5

Post autor: MB » poniedziałek 25 paź 2004, 12:52

Jest. Potężna kniga przygotowana przez dystrybutora. Dostaje się ją wraz z programem. O ile mi wiadomo, nie można jej kupić oddzielnie i oczywiście ma to swoje głębokie uzasadnienie

Awatar użytkownika
oduck

Post autor: oduck » wtorek 26 paź 2004, 00:07

jestes pewien?

ja w logicu 6.0 nie mialem ani kawalka polskiej instrukcji, do 5.5 byla?
fan dobrego brzmienia ;)

Awatar użytkownika
Metalofan

Post autor: Metalofan » wtorek 26 paź 2004, 12:06

Czy Logic Platinum to kompleksowy program do obróbki dźwięku tak jak Cubase SX, czyli oprócz sekwnecera posiada również edytor audio?
Jestem po prostu fanem metalu!!!

Awatar użytkownika
stevelukather

Post autor: stevelukather » wtorek 26 paź 2004, 13:02

...Czy Logic Platinum to kompleksowy program do obróbki dźwięku tak jak Cubase SX, czyli oprócz sekwnecera posiada również edytor audio?...

Nie,jest to program do produkcji poduszek z pierza a sekwencer w nim wbudowany jest po to zeby wyrownac tempo produkcji,sorry ale tak mi sie nasunelo!!!!!!!!!Dlaczego pytasz?Po prostu wez sobie odpal jeden i drugi(zkladajac ze masz craki)i porownaj co lepsze,a potem jesli Ci cos spasuje to mozesz wydac troche kasy na ten najlepszy!Zareczam ze obydwa softy sa potezne,kwestia przyzwyczajenia i preferencji!!!!!SL.

Awatar użytkownika
Metalofan

Post autor: Metalofan » wtorek 26 paź 2004, 13:30

Nie,jest to program do produkcji poduszek z pierza a sekwencer w nim wbudowany jest po to zeby wyrownac tempo produkcji,sorry ale tak mi sie nasunelo!!!!!!!!!Dlaczego pytasz?Po prostu wez sobie odpal jeden i drugi(zkladajac ze masz craki)i porownaj co lepsze,a potem jesli Ci cos spasuje to mozesz wydac troche kasy na ten najlepszy!Zareczam ze obydwa softy sa potezne,kwestia przyzwyczajenia i preferencji!!!!!SL....

ojojoj... masz chyba jakieś straszne problemy emocjonalne... no ale to Twój problem

Pytałem o to dlatego, ponieważ z tego co wiem wcześniejsze wersje Cubase nie miały w sobie edytora audio i tym samym do kompleksowej pracy trzeba było dokupić taki program... ciekaw jestem jak jest w przypadku Logica Platinum.

Jeśli chodzi o craki to źle założyłeś, że je posiadam... nie używam pirackiego softu.
Jestem po prostu fanem metalu!!!

Awatar użytkownika
mel

Post autor: mel » wtorek 26 paź 2004, 14:48

...jestes pewien?

ja w logicu 6.0 nie mialem ani kawalka polskiej instrukcji, do 5.5 byla?...

A pytales o nia? Sek w tym, ze polska instrukcja nie jest niestety defaultowo dolaczana do programu, tylko trzeba ja... dokupic (sic!) Wprawdzie po kosztach ksero (600 stron...) ale jednak.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
oduck

Post autor: oduck » wtorek 26 paź 2004, 17:44

nie pytalem, bo angielskazupelnie mi wystarcza, wyrazilem tylko swoja watpliwosc wobec kategorycznego stwierdzenia MB, ze dystrybutor dodaje ja do programu defaultowo - no i okazalo sie, ze nie dodaje, tylko mozna ja kupic. i w takim razie tak wyglada odpowiedz na pytanie z poczatku postu

pozdr
fan dobrego brzmienia ;)

Awatar użytkownika
przemal

Post autor: przemal » wtorek 26 paź 2004, 21:15

Pytałem o to dlatego, ponieważ z tego co wiem wcześniejsze wersje Cubase nie miały w sobie edytora audio i tym samym do kompleksowej pracy trzeba było dokupić taki program...

Jeezu człowieku, ale to było ponad dekadę temu
Jestem absolwentem ASP w Krakowie, a więc jestem z innej branży :) Tworzenie muzyki traktuję jako hobby (bardzo ważne dla mnie hobby!).

ODPOWIEDZ