Logic Platinum 5.5
Czy jest polska istrukcja obslugi do tego programu i gdzie ja mozna nabyc?
Re: Logic Platinum 5.5
Jest. Potężna kniga przygotowana przez dystrybutora. Dostaje się ją wraz z programem. O ile mi wiadomo, nie można jej kupić oddzielnie i oczywiście ma to swoje głębokie uzasadnienie
jestes pewien?
ja w logicu 6.0 nie mialem ani kawalka polskiej instrukcji, do 5.5 byla?
ja w logicu 6.0 nie mialem ani kawalka polskiej instrukcji, do 5.5 byla?
fan dobrego brzmienia ;)
Czy Logic Platinum to kompleksowy program do obróbki dźwięku tak jak Cubase SX, czyli oprócz sekwnecera posiada również edytor audio?
Jestem po prostu fanem metalu!!!
- stevelukather
...Czy Logic Platinum to kompleksowy program do obróbki dźwięku tak jak Cubase SX, czyli oprócz sekwnecera posiada również edytor audio?...
Nie,jest to program do produkcji poduszek z pierza a sekwencer w nim wbudowany jest po to zeby wyrownac tempo produkcji,sorry ale tak mi sie nasunelo!!!!!!!!!Dlaczego pytasz?Po prostu wez sobie odpal jeden i drugi(zkladajac ze masz craki)i porownaj co lepsze,a potem jesli Ci cos spasuje to mozesz wydac troche kasy na ten najlepszy!Zareczam ze obydwa softy sa potezne,kwestia przyzwyczajenia i preferencji!!!!!SL.
Nie,jest to program do produkcji poduszek z pierza a sekwencer w nim wbudowany jest po to zeby wyrownac tempo produkcji,sorry ale tak mi sie nasunelo!!!!!!!!!Dlaczego pytasz?Po prostu wez sobie odpal jeden i drugi(zkladajac ze masz craki)i porownaj co lepsze,a potem jesli Ci cos spasuje to mozesz wydac troche kasy na ten najlepszy!Zareczam ze obydwa softy sa potezne,kwestia przyzwyczajenia i preferencji!!!!!SL.
Nie,jest to program do produkcji poduszek z pierza a sekwencer w nim wbudowany jest po to zeby wyrownac tempo produkcji,sorry ale tak mi sie nasunelo!!!!!!!!!Dlaczego pytasz?Po prostu wez sobie odpal jeden i drugi(zkladajac ze masz craki)i porownaj co lepsze,a potem jesli Ci cos spasuje to mozesz wydac troche kasy na ten najlepszy!Zareczam ze obydwa softy sa potezne,kwestia przyzwyczajenia i preferencji!!!!!SL....
ojojoj... masz chyba jakieś straszne problemy emocjonalne...
no ale to Twój problem
Pytałem o to dlatego, ponieważ z tego co wiem wcześniejsze wersje Cubase nie miały w sobie edytora audio i tym samym do kompleksowej pracy trzeba było dokupić taki program... ciekaw jestem jak jest w przypadku Logica Platinum.
Jeśli chodzi o craki to źle założyłeś, że je posiadam... nie używam pirackiego softu.
ojojoj... masz chyba jakieś straszne problemy emocjonalne...

Pytałem o to dlatego, ponieważ z tego co wiem wcześniejsze wersje Cubase nie miały w sobie edytora audio i tym samym do kompleksowej pracy trzeba było dokupić taki program... ciekaw jestem jak jest w przypadku Logica Platinum.
Jeśli chodzi o craki to źle założyłeś, że je posiadam... nie używam pirackiego softu.

Jestem po prostu fanem metalu!!!
...jestes pewien?
ja w logicu 6.0 nie mialem ani kawalka polskiej instrukcji, do 5.5 byla?...
A pytales o nia? Sek w tym, ze polska instrukcja nie jest niestety defaultowo dolaczana do programu, tylko trzeba ja... dokupic (sic!) Wprawdzie po kosztach ksero (600 stron...) ale jednak.
pozdrawiam
ja w logicu 6.0 nie mialem ani kawalka polskiej instrukcji, do 5.5 byla?...
A pytales o nia? Sek w tym, ze polska instrukcja nie jest niestety defaultowo dolaczana do programu, tylko trzeba ja... dokupic (sic!) Wprawdzie po kosztach ksero (600 stron...) ale jednak.
pozdrawiam
nie pytalem, bo angielskazupelnie mi wystarcza, wyrazilem tylko swoja watpliwosc wobec kategorycznego stwierdzenia MB, ze dystrybutor dodaje ja do programu defaultowo - no i okazalo sie, ze nie dodaje, tylko mozna ja kupic. i w takim razie tak wyglada odpowiedz na pytanie z poczatku postu
pozdr
pozdr
fan dobrego brzmienia ;)
Pytałem o to dlatego, ponieważ z tego co wiem wcześniejsze wersje Cubase nie miały w sobie edytora audio i tym samym do kompleksowej pracy trzeba było dokupić taki program...
Jeezu człowieku, ale to było ponad dekadę temu

Jestem absolwentem ASP w Krakowie, a więc jestem z innej branży :) Tworzenie muzyki traktuję jako hobby (bardzo ważne dla mnie hobby!).