Wkurza mnie to!

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
lep
Re: Wkurza mnie to!

Post autor: lep » sobota 09 paź 2004, 11:50

dołączam się do listy skarg. jest 09.10.04 a gzetki niema.Kiedyś prenumerowałem "muzyka" i dochodził domnie punktualnie żadnych opóźnień.
www.homstudio.com.pl

Awatar użytkownika
szczawik

Post autor: szczawik » sobota 09 paź 2004, 17:14

za d... trzeba brać wszystkich

ciekawe podejście

Ja jako klient nie muszę się zastanawiać czyja to wina.

a może Ty chciałeś napisać że Ty w ogóle nie musisz się zastanawiać i myśleć ? ? ? bo i po co skoro dzięki Tobie....to niech i za Ciebie....( min. myślą ) co Ty na to ? ?
[addsig]
...:: Łódź ::...

3Head

Post autor: 3Head » sobota 09 paź 2004, 17:34

przy karteczkach od prenumeraty wszedzie jest mowa o wydawcy - AVT . Prawda jest taka , ze jesli czlowiek prenumeruje jakies pismo , a ono jest dostarczane ze znacznym opoznieniem , to z pytaniem , dlaczego tak sie dzieje , lub ewentualnie ze skarga , zwroci sie do ludzi u ktorych ta prenumerate zamowil. Redakcja tu nie ma nic do rzeczy , chyba , ze po kontakcie z wydawca dowiesz sie , ze redakcja dostarcza projekty z opoznieniem . Ale w takiej sytuacji jak teraz , to AVT jest odpowiedzialny za caly proces prenumeraty .

Do nich powinienes miec pretensje i ich , jak to literacko okresliles , za d... brac . ( tylko za to mozesz miec komplikacje prawne )

pozdrawiam;

3Head

Post autor: 3Head » sobota 09 paź 2004, 17:38

Ja jako klient nie muszę się zastanawiać czyja to wina.

Czy tu trzeba sie zastanawiac ? Przeciez jesli prenumerata jest opozniona , intuicyjnie niemalze zwracasz sie tam , gdzie ja zamowiles .

Lepszym rozwiazaniem dla klienta jest ochrzanienie kazdego , kto ma doczynienia z tym pismem , i pokazanie jak bardzo jest sie niezdowolonym ?

Awatar użytkownika
go

Post autor: go » sobota 09 paź 2004, 22:32

...Może życzyć wam wypłaty z takim opóźnieniem?????!!!!!

Szanowni wydawcy!!!!...

Masz rację to dobra rada dla decydentów w tej sprawie a ja chciałem już założyć prenumeratę i mieszkam na wsi oj ale bym się doczekał a poza tym kupuję kiedy chcę i jak jest coś co mnie interesuje Panowie z EiS puszczacie PLAMĘ no no GO

Awatar użytkownika
Hardi

Post autor: Hardi » sobota 09 paź 2004, 22:48

Dlatego ja nie bawię się w prenumeraty. Kupuję w sklepie muzycznym (ale tylko w tedy gdy jest coś ciekawego) i mam o wiele szybciej niż mój kolega, który prenumeruje.
gadu-gadu 4021735

ODPOWIEDZ