Dźwięki, brzmienia

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Methusal
Dźwięki, brzmienia

Post autor: Methusal » środa 06 paź 2004, 14:25

Witam, jestem raczej początkującym w dziedzinie VST. Ostatnio zauważyłem, że z wielu darmowych programów muzycznych jak np. FM7 można zaczerpnąć dużo dobrych dzwięków. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby podpowiedzieli mi Państwo kilka tytułów programów, które mógłbym ściągnąć z internetu i zarazem zdobyć nowe brzmienia. Interesuję mnie wszystko (basy, smyczki, leadsy itd.). Proszę też nie odpisywać na mój post wiadomościo tresci "ty leniu poszukaj sobie w wyszukiwarce". Jestem raczej niedoświadczony jeżeli chodzi o pracę z programami komputerowymi i proszę o radę starszych ode mnie wyjadaczy Chciałbym zaznaczyć, że interesują mnie przede wszystkim nowe brzmienia, programy z "klawiaturką" i dzwięki do wyboru, tak abym mógł je sobie później zgrywać do samplera i z nich korzystać. Dziękuję z góry za pomoc. Mam nadzieję, ,że w przyszłości również będę mógł pomagać młodym producentom Pozdrawiam

P.S. Prosiłbym rówinież ewentualnie o kontakt z kimś kto ma obszerną bibliotekę sampli i handluje nimi ponieważ z chęcią złożę obszerne zamówienie na DOBRE PROFESJONALE BRZMIENIA.

Antheck

Re: Dźwięki, brzmienia

Post autor: Antheck » środa 06 paź 2004, 14:34

Przepraszam,

mówisz o Native Instruments FM7???? Od kiedy on jest darmowy? a jeśli tak jest w istocie to czy możesz podać mi stronkę to sobie od razu z 4 ściągnę...

Pozdrawiam
Stevie Wonder: "You're the best stage crew I've ever seen..."

Awatar użytkownika
Methusal

Post autor: Methusal » środa 06 paź 2004, 14:58

...Przepraszam,

mówisz o Native Instruments FM7???? Od kiedy on jest darmowy? a jeśli tak jest w istocie to czy możesz podać mi stronkę to sobie od razu z 4 ściągnę...

Pozdrawiam...

Tak, mówię o NI FM7 jednak z internetu ściągnąłem demo. Stronki nie pamiętam, Pozdrawiam

Gulu

Post autor: Gulu » środa 06 paź 2004, 16:00

Awatar użytkownika
Methusal

Post autor: Methusal » środa 06 paź 2004, 16:43

...zobacz tu http://www.kvr-vst.com/...

Rzeczywiście strona jest bardzo obszerna ale chyba nie potrafię sobie z nią poradzić, ale powalczę, dzięki

Awatar użytkownika
Methusal

Post autor: Methusal » środa 06 paź 2004, 16:43

...zobacz tu http://www.kvr-vst.com/...

Rzeczywiście strona jest bardzo obszerna ale chyba nie potrafię sobie z nią poradzić, ale powalczę, dzięki

Awatar użytkownika
naph

Post autor: naph » środa 06 paź 2004, 17:04

eeeeeeeeeh.

ja bym Ci polecil na przyklad:

Virsyn.TERA.v2.0, Steinberg.Dcota.VSTi.v1.0, Luxonix Ravity V.1.0, GMedia.Music.impOSCar.VSTi.v1.0.0.1, ReFX.Vanguard.VSTi.v1.04, Novation.V-Station.v1 0.

mozna z nich cuda wyciagnac, jakby co..

ODPOWIEDZ