ZERO-G

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
przedwczoraj
Re: ZERO-G

Post autor: przedwczoraj » wtorek 14 wrz 2004, 14:31

...Kolega Helmer zapomnial dodac ze:"oczywiscie jak zakupisz oryginalny produkt"

Przepraszam wymcknelo mi sie, nie sprawdzilem biorytmu

...

Dziękuję bardzo za opinię, myślę że się ostatecznie przekonałem.

Co do zakupu oryginalnego produktu wcale nie jest z tym tak łatwo - we wrocławskim sklepie próba zakończyła się fiaskiem. Widocznie kontakt z salonem wymienionym na liście Audifactory jako partner detaliczny nie uchroni przed usłyszeniem kwestii "nie prowadzimy sampli".

pozdrawiam

Awatar użytkownika
szkudlik

Post autor: szkudlik » wtorek 14 wrz 2004, 14:41

Co do zakupu oryginalnego produktu wcale nie jest z tym tak łatwo - we wrocławskim sklepie próba zakończyła się fiaskiem. Widocznie kontakt z salonem wymienionym na liście Audifactory jako partner detaliczny nie uchroni przed usłyszeniem kwestii "nie prowadzimy sampli".

kupuj w audiofactory bezposrednio - wysylaja soft blyskawicznie i wszystko idzie sprawnie.

A jak sklep nie chce zarobic to ich sprawa - najwyzej upadnie, skoro i tak nie mozna kupic czego sie chce to mala strata, a moze zrobi miejsce dla innych ktorzy znaja reguly i wiedza ze maja co jesc tylko dzieki temu ze klienci od nich kupuja.

[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?

Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej

Awatar użytkownika
Hubba

Post autor: Hubba » wtorek 14 wrz 2004, 15:14

...Kolega Helmer zapomnial dodac ze:"oczywiscie jak zakupisz oryginalny produkt"

No i oczywiscie w Audio Factory

Hubi

Awatar użytkownika
Cyprio

Post autor: Cyprio » wtorek 14 wrz 2004, 23:08

a czy próbowałeś już zestawów perkusyjnych NI Synthetik Drums - są dosyć tanie, a naprawdę niezłe- jako zestawy perkusyjne do muzyki elektronicznej miodzik :)

Awatar użytkownika
Cyprio

Post autor: Cyprio » wtorek 14 wrz 2004, 23:09

...oczywiście też do nabycia w Audio Factory :)

Awatar użytkownika
przedwczoraj

Post autor: przedwczoraj » czwartek 16 wrz 2004, 07:42

...a czy próbowałeś już zestawów perkusyjnych NI Synthetik Drums - są dosyć tanie, a naprawdę niezłe- jako zestawy perkusyjne do muzyki elektronicznej miodzik :)...

Interesująca propozycja, ale produkt Zero-G z opisów wydaje mi się łatwiejszy w szybkim użyciu. Dziś się o tym osobiście przekonam. :) Jednak z czasem, gdy będę lepiej poruszał się w temacie robienia bębnów trzeba będzie sięgnąć pa Battery.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
belcanto

Post autor: belcanto » sobota 18 wrz 2004, 15:44

Miałem możliwość przetestować program frmy Zero-G dokładniej THE ELEMENTS OF TRANCE. Przyznam, że nie zainponował mi ten program. Jeśli ktoś szuka prostych rozwiązań do tworzenia muzyki elektro no…hm… w jakimś stopniu może się przydać. Raczej nie skuszę się na jego zakup, choć cena jest bardzo atrakcyjna. Wolę pozostać przy samplach perkusyjnych i ulubionych, sprawdzonych instrumentach VSTi.

ODPOWIEDZ