Ja (czyli posluchajcie) i Wy (czyli pomoc....)

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
gularz007
Ja (czyli posluchajcie) i Wy (czyli pomoc....)

Post autor: gularz007 » niedziela 05 wrz 2004, 21:15

http://legalez.nuta.pl/z.html/3543/dante.html tu sa moje nagrywki....a teraz glowne pytanie...potrzebuje karty muzycznej do nagrywania glosu (bo jedynie dobra jakosc glosu mnie interesuje)....i teraz prosilbym o wasze typy (najlepiej sprawdzone), ceny...jeslloi chodzi o karte muzyczna.Mozecie podac strony gdzie powinienem szukac itp (nie znam sie na danych technicznych...wiec lepiej jakby ktos mi napisal od razu po co jest to a po co tamto:))...mam mikrofon shurec606...czy jest marny, czy moge go zostawic, tez prosze o rade kompetente osoby....dzieki bardzo, mozecie naprawd pomoc mi udoskonalic moje brzmienie...
Pasja hip-hop...marzenie. Ulepszenie jakosci dzwieku... i wyrabianie stylu i slow i poronian i rymow i wszystkiego :)

Awatar użytkownika
lep

Re: Ja (czyli posluchajcie) i Wy (czyli pomoc....)

Post autor: lep » niedziela 05 wrz 2004, 22:11

nagranie nie słuchałem. ale na twoim miejscu skupił bym się przedewszystkim na zkupie mikronu pojemnościowego[c606 do kosza] i preampu. a co do karty w audio factory pojawiły się nowe echo można brać w ciemno[mocna średnia klasa]
www.homstudio.com.pl

AdminEiS

Re: Ja (czyli posluchajcie) i Wy (czyli pomoc....)

Post autor: AdminEiS » niedziela 05 wrz 2004, 22:13

Przejrzyj może wpierw (wyszukiwarką) forum, a na pewno znajdziesz to, o co pytasz. Zajrzyj też do działu FAQ, a dowiesz się jak należy poprawnie tytułować tematy.
[addsig]
Administrator serwisu

Zablokowany