ok, ale moim zarzutem co do testu niebyło to że tam jest banner tylko to że te próbki w tym teście są przypisane dwóm różnym mikrofonom a są identyczne (wizualnie a nie dzwiękowo),
## dobre... Muzyki słuchasz wzrokiem? Posłuchaj w takim razie, a usłyszysz.
takie jest moje zdanie a czy mam racje niech sobie każdy sam oceni.
Niemam prawa wygłaszać na forum swoich opini????
## opinie? PEWNIE! Chętnie nawet opublikuję Twoje uwagi na swojej stronie jako doświadczonego użytkownika AKG C2000B. Ale ty posunąłes się nieco dalej - to nie była opinia, a jasno sprecyzowany zarzut o nierzetelność testu. Proszę bardzo - jestem gotowy do MERYTORYCZNEJ dyskusji i wymiany poglądów. Ale najpierw przesłuchaj uważnie przykłady, żebyśmy mieli pole do dyskusji. Jak chcesz, podeślij swoje nagrania - jeśli masz jakieś porównawcze nagrania z innym mikrofonem.
Pozdro
Groover
MXL 992 czy c2000B
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
Re: MXL 992 czy c2000B
Jesli moge wtracic,to zalozylem temat w troszke innym celu
Ja nie mam zadych watpliwosci,co do pobudek tworzenia testow on-line i co do kompetencji Groover'a.
Abstrahujac od klotni,chcialbym poznac subiektywne zdanie pana Groover'a na temat obu mikrofonow (992 i c2000b).Czytalem i sluchalem obu testow i mimo pochodzenia sklaniam sie do mxl'a ale Ty miales je "w dloni",jesli wiesz co przez to rozumiem.Przypominam ze potrzebuje mika do wokalu.Za pomoc bede baardzo wdzieczny.
Pozdrowiam.

Ja nie mam zadych watpliwosci,co do pobudek tworzenia testow on-line i co do kompetencji Groover'a.
Abstrahujac od klotni,chcialbym poznac subiektywne zdanie pana Groover'a na temat obu mikrofonow (992 i c2000b).Czytalem i sluchalem obu testow i mimo pochodzenia sklaniam sie do mxl'a ale Ty miales je "w dloni",jesli wiesz co przez to rozumiem.Przypominam ze potrzebuje mika do wokalu.Za pomoc bede baardzo wdzieczny.
Pozdrowiam.
...Jesli moge wtracic,to zalozylem temat w troszke innym celu
Pozdrowiam....
odpowiem tak - MXL992 dostał ode mnie Top'a. Ani MXL990 ani AKG C2000B tej nagrody nie dostały...
Pamiętaj tylko, że MXL992 jest dość charakterystycznym i charakternym mikrofonem i nie z każdym sygnałem będzie brzmiał świetnie... I za to go polubiłem
Oczywiście wszystko IMO. Ktoś może mieć inne zdanie.
Pozdro
Groover

Pozdrowiam....
odpowiem tak - MXL992 dostał ode mnie Top'a. Ani MXL990 ani AKG C2000B tej nagrody nie dostały...
Pamiętaj tylko, że MXL992 jest dość charakterystycznym i charakternym mikrofonem i nie z każdym sygnałem będzie brzmiał świetnie... I za to go polubiłem

Oczywiście wszystko IMO. Ktoś może mieć inne zdanie.
Pozdro
Groover
nowe portale:
Dziekuje za pomoc,a decyzje podejme rano,dzis mam juz tylko w glowie dzwieki nagran testowych,a przed oczami dziesiatki stron z opisami,specyfikacjami,bla bla bla...
Pozdrowienia.

Pozdrowienia.