TC Tripple C
Witam!jakis czas temu mialem przyjemnosc pracowac na tym kompresorze,jednak w necie nic nie moge o nim znalezc! wie ktos gdzie mozna cos takiego kupic?:>
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
Re: TC Tripple C
...Witam!jakis czas temu mialem przyjemnosc pracowac na tym kompresorze,jednak w necie nic nie moge o nim znalezc! wie ktos gdzie mozna cos takiego kupic?:>...
Witaj,
Do niedawna dystrybucją tc zajmowało się w Polsce Mega Music z Sopotu, słyszałem jednak, że to już nieaktualne (na wszelki wypadek zadwoń i sprawdź), zawsze możesz też zapytać w MSB Pro - od kilku miesięcy reklamują się w EiS, że sprzedają M-One i D-Tow, więc może sprzedają też Triple-C (zdaje się że w tym miesiącu tu urządzenie także znajduje się w reklamach w EiS)
pozdrawiam
C.
Witaj,
Do niedawna dystrybucją tc zajmowało się w Polsce Mega Music z Sopotu, słyszałem jednak, że to już nieaktualne (na wszelki wypadek zadwoń i sprawdź), zawsze możesz też zapytać w MSB Pro - od kilku miesięcy reklamują się w EiS, że sprzedają M-One i D-Tow, więc może sprzedają też Triple-C (zdaje się że w tym miesiącu tu urządzenie także znajduje się w reklamach w EiS)
pozdrawiam
C.
Re: TC Tripple C
to musze kupic nowe Eis u mnie jeszcz nie ma :( ale przeglądając sklepy internetowe,nawet zachodnie,nie natragilemna slad Tripple C, a właśnie , maktosten kompresor,jak sprawdza sie naco dzien?:>
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl