mam pytanie - czy ma ktos z Was moze odstapic takie kolorowe naklejki na klawiature protoolsowe? brakuej mi ich a niestety nie byly dolaczone, sprzedawca nie ma takich na skladzie i ponoc ciezko je dostac (??)
albo moze ktos wie skad dorwac albo moze gdzies w internecie jest taki obrazek do wydrukowania na papier samoprzylepny?
dzieki z gory ;)
o.
PT - naklejki na klawiature
fan dobrego brzmienia ;)
Re: PT - naklejki na klawiature
...mam pytanie - czy ma ktos z Was moze odstapic takie kolorowe naklejki na klawiature protoolsowe? brakuej mi ich a niestety nie byly dolaczone, sprzedawca nie ma takich na skladzie i ponoc ciezko je dostac (??)
albo moze ktos wie skad dorwac albo moze gdzies w internecie jest taki obrazek do wydrukowania na papier samoprzylepny?
dzieki z gory ;)
o....
Można kupić
Pozdrawiam, Sroka
dzieki z gory ;)
o....
Można kupić
Pozdrawiam, Sroka

Nie jestem muzykiem, ale jestem na forum, bo lubię zadawać pytania!!!
Nie jestem muzykiem, ale jestem na forum, bo lubię zadawać pytania!!!
dziekuje za odpowiedzi.
ale niestety wlasnie problem w tym ze ponoc nie moazna kupic bo nie ma ich u producenta , ale przez net nie probowalem zamawiac, moze polski przedstawiciel digidesignu sie myli, calkiem prawdopodobne ;)
a co do skrotow klawiaturowych to znam je i nie o to mi chodzilo , po prostu potrzebuje naklejki bo czasem pracuje na takiej klawiaturze bialej (pro keyboard bodajze) i ona nie ma przerw miedzy klawiszami tak jak ta czarna i ciezko wcelowac, dotychczas myslalem ze bez patrzenia wszystko wciskam, ale jednak okazalo sie ze podsiwadomie katem oka zerkam, i jak nie ma naklejek to jest trudno bo z powodu braku przerw miedzy klawiszami finkcyjnymi musze nieraz ... liczyc klawisze od lewej poczynajac :D:D:D:D
ale niestety wlasnie problem w tym ze ponoc nie moazna kupic bo nie ma ich u producenta , ale przez net nie probowalem zamawiac, moze polski przedstawiciel digidesignu sie myli, calkiem prawdopodobne ;)
a co do skrotow klawiaturowych to znam je i nie o to mi chodzilo , po prostu potrzebuje naklejki bo czasem pracuje na takiej klawiaturze bialej (pro keyboard bodajze) i ona nie ma przerw miedzy klawiszami tak jak ta czarna i ciezko wcelowac, dotychczas myslalem ze bez patrzenia wszystko wciskam, ale jednak okazalo sie ze podsiwadomie katem oka zerkam, i jak nie ma naklejek to jest trudno bo z powodu braku przerw miedzy klawiszami finkcyjnymi musze nieraz ... liczyc klawisze od lewej poczynajac :D:D:D:D
fan dobrego brzmienia ;)