Szkoła muzyczna dla starego konia

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Token_Ring
Re: Szkoła muzyczna dla starego konia

Post autor: Token_Ring » poniedziałek 05 lip 2004, 21:10

Hardi! To ty taki młody jesteś? Po twoich wypowiedziach i wiedzy na tematy gitarowe miałbym wrażenie że ty 25 lat... to grasz na gitarze ...

Przemal Wazelina -

Jestem pracownikiem jednego z największych polskich sklepów internetowych w branży fongraficznej na etacie administratora baz danych. Oprócz tego młodym adeptem sztuki dziennikarskiej, a hobbystycznie także gitarzystą. Niegdyś prenumeratorem EiS, dziś oka

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Post autor: pawello » wtorek 06 lip 2004, 11:04

...Po twoich wypowiedziach i wiedzy na tematy gitarowe miałbym wrażenie że ty 25 lat... to grasz na gitarze ...

Rany! :)

unizenie klaniam
[Post edytowany przez Admina w dniu 06/07/2004]
uniżenie kłaniam :-)

Szefski

Post autor: Szefski » wtorek 06 lip 2004, 15:47

Ja u siebie widziałem (małopolska) takie coś kiedyś roznosili po domach "Wieczorowa szkoła muzyczna dla dorosłych" - nie wiem czy to jeszcze istnieje bo przestali hehe roznosić :] - ale skoro w takim podpadniętym pogalicyjskim regionie coś takiego się robi więc na śląsku musi coś takiego być - sam chodziłem do szkoły muzycznej na śląsku bo kiedyś tam mieszkałem i wiem, że jest tam masę szkół muzycznych i ich poziom na ogół jest bardzo wysoki, więc musi tam coś takiego być - weź po prostu i podejdź do którejś i popytaj - nie mówię, że akurat trafisz na coś takiego, ale powinni cię skierować, dać jakieś namiary - możesz też zapytać o jakiegoś nauczyciela gitary i bezpośrednio do niego podejść i pytać - prawie każdy uczy oprócz szkoły w innych miejscach jak różne ogniska, szkoły typu proponowana yamaha itp.

Ostatecznie możesz iść do czegoś w stylu "Szkoła muzyków rockowych" albo coś podobnego - tylko zazwyczaj w takim czymś nie dają żadnych dyplomów.

Powodzonka w szukaniu
"Mam dziewiętnaście lat i chcę mieć Pana osobowość"

ODPOWIEDZ