......Czy wiecie może w którym miejscu w Eis jest zamieszczane nazwisko osoby, która wygrała losowanie nagrody, bo jakoś nie mogę się doszukać.

...
Ja juz tak kiedys pisałem. ze to dziwne ale nigdy nie odezwała sie osoba wygrywajaca konkurs. Czyz zatem nikt z zyjacych konkursu nie wygrał?

...
W jednym ze starszych numerów EiS wygrałem w konkursie "XG - (r)ewolucja standardu" dyskietkę 3,5 " [

] z czterema utworami SMF kompatybilnymi ze standardem XG, więc czym prędzej kupiłem na Alegro najtańszy instrument spełniający wymagania tego standaru (Yamaha CS1x). Zanim instrument do mnie dotarł, dyskietka, jak to zwykle bywa, padła

.
Ninejszym zamieszczam propozycję prawa Murphy'ego do rubryki "warto wiedzieć": jeżeli do tańszego prezentu dokupimy droższe dobro komplementarne, prezent się popsuje
Jestem pracownikiem jednego z największych polskich sklepów internetowych w branży fongraficznej na etacie administratora baz danych. Oprócz tego młodym adeptem sztuki dziennikarskiej, a hobbystycznie także gitarzystą. Niegdyś prenumeratorem EiS, dziś oka