Witam szanownych forumowiczów!
Mam pytanko: jakie urzadzenie Waszym zdaniem bedzie sie lepiej nadawalo do zgrywania poszczegolnych scieżek przed finalnym zganiem oraz do finalnej obrobki nagrania- Behringer T1952 czy TL Audio Fatman 1? Urzadzenia sa w podobnej cenie i mam dylemat :)
Dzieki z gory za opinie!
Behringer Tube Composer T1952 czy Fatman?
Re: Behringer Tube Composer T1952 czy Fatman?
...Witam szanownych forumowiczów!
Mam pytanko: jakie urzadzenie Waszym zdaniem bedzie sie lepiej nadawalo do zgrywania poszczegolnych scieżek przed finalnym zganiem oraz do finalnej obrobki nagrania- Behringer T1952 czy TL Audio Fatman 1? Urzadzenia sa w podobnej cenie i mam dylemat :)
Dzieki z gory za opinie!
...
Troche o Fat 1
Pozdrawiam,Bartek.
Dzieki z gory za opinie!
...
Troche o Fat 1
Pozdrawiam,Bartek.
hmmm duzo sie dobrego naczytalem o fatmanie... i rzeczywiscie - mialem okazje go przetestowac i bylem mile zaskoczony... nie wiem jak behringer ale fatmana polecam!
Jeden mój znajomy ma TL Audio i gada to super, a drugi Behringera i jest to tragedia.
[addsig]
[addsig]
gadu-gadu 4021735
...Jeden mój znajomy ma TL Audio i gada to super, a drugi Behringera i jest to tragedia.
...
Tam na górze, pod "warto wiedzieć", powinni często pisać:
"jeżeli używasz Behringer'a licz się z kiepskimi efektami swojej pracy, chyba że szumy to jest to co tygryski lubią najbardziej"
...
Tam na górze, pod "warto wiedzieć", powinni często pisać:
"jeżeli używasz Behringer'a licz się z kiepskimi efektami swojej pracy, chyba że szumy to jest to co tygryski lubią najbardziej"