Mam juz ddrum 4,
dostęp do Marshall Electronics V57M Studio Condenser Microphone
i do Bellari MP 105
poza tym mam ok 3500 zł i i po pezeanalizowaniu postów na forum chciałbym kupić:
kartę MAYA44 MKII ok 650
monitory ESI nEar05 ok 1400
preampy V-amp do basu i gitary po 700 kazdy (ewentualnie jak dozbieram jeszcze małą kwote to zamienia v-ampa na poda-w nowej lipcowej cenie)
Czy na czymś takim można nagrać już coś "przyzwoitego" pomijając oczywiście wpinanie do preampów tanich gitar:)
Proszę o propozycje ulepszenia mojej konfiguracji
z góry dzięki i pozdrawiam
Pomóżcie mi nagrać instrumenty
drummer
Re: Pomóżcie mi nagrać instrumenty
rewelacji nie ma co sie spodziewac - ale kazdy instrument jest zalatwiony 'przyzwoicie'.
Jeszcze tylko dobre miejsce do odsluchu i nagrywania wokalu ... komputer z sekwencerem ... i pare przyzwoitych wtyczek.
[addsig]
Jeszcze tylko dobre miejsce do odsluchu i nagrywania wokalu ... komputer z sekwencerem ... i pare przyzwoitych wtyczek.
[addsig]
Warszawa - 'home' studio
Re: Pomóżcie mi nagrać instrumenty
...rewelacji nie ma co sie spodziewac - ale kazdy instrument jest zalatwiony 'przyzwoicie'.
...
skoro nasz budżet na kolejne nagrania to 2-3 tys. to chyba lepiej zainwestować w "niewiele" i mieć mnóstwo czasu niż robić coś na szybko w nawet za...istym studio:) tak mi się wydaje przynajmniej.
pozdrawiam
...
skoro nasz budżet na kolejne nagrania to 2-3 tys. to chyba lepiej zainwestować w "niewiele" i mieć mnóstwo czasu niż robić coś na szybko w nawet za...istym studio:) tak mi się wydaje przynajmniej.
pozdrawiam
drummer