mam szanse zakupu powyzszego modelu, bylem pewien, ze to E-synth, okazuje sie ze nie, na harmonycentral i sonicstate nie ma slowa na temat tego modelu.
czy ja sie nie zna?
czy nie potrafie czytać?
prosze o pomoc bo czas leci.
dzieki. milego czwartku...swieto w koncu.
E-mu E4K?
Re: E-mu E4K?
Na pewno specyfikację techniczną tego modelu znajdziesz na stronach EMU. E4K to sampler serii "E" (czyli tej "lepszej", z systemem operacyjnym EOS, procesorem efektowym, złączmi, możliwością rozbudowy - wszystko jak w rackowych odpowiednikach), ale w formie "parapetu" z klawiaturą. Niestety nie korzystałem z tego modelu. O ile mi wiadomo klawiatura jest dobrej jakości - ale tu powinien wypowiedzieć się ktoś, kto miał jednak bezpośredni kontakt z instrumentem.
Re: E-mu E4K?
...prosze o pomoc bo czas leci...
Spokojnie Vocel. To był rok 1996. W tym też roku ukazały się modele: E4X, E4XT, E-6400, E4X, E4XT oraz Launch Pad Performance Controller wraz ze słynnym modułem Orbit. Miałem przyjemność jako jeden z pierwszych (chyba) prezentować te modele na terenie kraju. Wtedy to było coś.
Nie jest prawdą, że nic nie znajdziesz w internecie. Parę słów w Harmony Central, EMU 4 ZONE, o E-mu E4k na ZZounds, test w Sound On Sound, parę przydatnych tricków ze SCSI, niestety po "niemieckiemu". Tu też coś się znajdzie, a zawsze tam.
Spokojnie Vocel. To był rok 1996. W tym też roku ukazały się modele: E4X, E4XT, E-6400, E4X, E4XT oraz Launch Pad Performance Controller wraz ze słynnym modułem Orbit. Miałem przyjemność jako jeden z pierwszych (chyba) prezentować te modele na terenie kraju. Wtedy to było coś.
Nie jest prawdą, że nic nie znajdziesz w internecie. Parę słów w Harmony Central, EMU 4 ZONE, o E-mu E4k na ZZounds, test w Sound On Sound, parę przydatnych tricków ze SCSI, niestety po "niemieckiemu". Tu też coś się znajdzie, a zawsze tam.