...o Maya 7.1 duzo juz postow na tym forum bylo...
poszukaj i poczytaj, bo jezeli chcesz ja kupic, to lepiej dozbieraj na terrateca...
ja mam SBaudigi 2 i normalnie nie wiedzialem, ze panele mozna kupic osobno... w dodatku za ok 100zl...
...
Hercules Theater XP 7.1 mysle tez o niej :)
Sound Blaster Live! Gold!
Re: Sound Blaster Live! Gold!
ja mam SBaudigi 2 i normalnie nie wiedzialem, ze panele mozna kupic osobno... w dodatku za ok 100zl...
...
w sklepie nie można kupić ale można na allegro znaleść i cena była właśnie ok 100 zł ( może na końcy się zwiększyła ale nie sądze bo karta i panel to wydalek ok 250 zł ) i pamiętaj że mówię o live platinum a nie audigy choć nie wiem czy same panele jakoś bardzo się różnią.
Hercules Theater XP 7.1 mysle tez o niej
Nigdy że używalem żadnej karty Herculesa ale pamiętam że na forum często wypowiadali się posiadacze jakiś produktów i byli bardzo niezadowoleni. Jeśli chodzi o sklep to był niedawno temat o tym więc poszukaj.
[addsig]
...
w sklepie nie można kupić ale można na allegro znaleść i cena była właśnie ok 100 zł ( może na końcy się zwiększyła ale nie sądze bo karta i panel to wydalek ok 250 zł ) i pamiętaj że mówię o live platinum a nie audigy choć nie wiem czy same panele jakoś bardzo się różnią.
Hercules Theater XP 7.1 mysle tez o niej
Nigdy że używalem żadnej karty Herculesa ale pamiętam że na forum często wypowiadali się posiadacze jakiś produktów i byli bardzo niezadowoleni. Jeśli chodzi o sklep to był niedawno temat o tym więc poszukaj.
[addsig]
...:: Łódź ::...
Re: Sound Blaster Live! Gold!
...ja mam SBaudigi 2 i normalnie nie wiedzialem, ze panele mozna kupic osobno... w dodatku za ok 100zl...
...
..acha, kurcze, a juz sie cieszylem...
...
..acha, kurcze, a juz sie cieszylem...