Handel keyboardami
Chciałem się zapytać w jaki sposób kupuje się na ebayu i ile to kosztuje? Oczywiscie wiem ze trzeba sie zarejestrowc i wygrac aukcję, ale chodzi o sposób płatności sprzedawcom i ceny za przesyłke z takich Niemiec lub USA. Bo tam fajne syntezatory czasami za niewiele dolców/euro schodzą. Tylko ze pewnie ta przesylka wynosi z polowe ceny klawiszy... heh

Re: Handel keyboardami
he- 2 minuty temu tez o to spytalem
w poscie "jak to jest"
POMUZCIE NAM

POMUZCIE NAM

Najszybciej jest jak płacisz za wszystko kartą z domu. Koszt wysyłki jest zawsze podany w potwierdzeniu lub na dole okna oferty i zależy od wagi i rozmiarów przedmiotu. Za niewielkie przedmioty z Niemiec, do 2kg płaciłem od 7 do 15Euro. Z USA drożej. W przypadku syntezatorów np. z Niemiec też będzie drożej (bo większe i cięższe niż 5kg). Uważnie czytaj opisy bo czasem niska cena pochodzi stąd, że jest jakaś usterka.
Licytujesz w ostatnich 2 minutach nigdy wcześniej. Najlepiej w ostatnich 40 sekundach, ale nie zawsze łącze na to pozwala.
Mogą się przyczepić celnicy do rzeczy przysyłanych ze Stanów, chyba,że towar wyprodukowano w Unii Europejskiej.
Jasiek
Licytujesz w ostatnich 2 minutach nigdy wcześniej. Najlepiej w ostatnich 40 sekundach, ale nie zawsze łącze na to pozwala.
Mogą się przyczepić celnicy do rzeczy przysyłanych ze Stanów, chyba,że towar wyprodukowano w Unii Europejskiej.
Jasiek
Obecnie projektant systemów oświetleniowych LED
Jasiek...
Jasiek muglbys zerknac na mojego posta "jak to jest" licze na pomoc
Wison