Ciekawe dlaczego te stery ASIO4ALL nie działają na SB Live, pod XP ?
Jak odpalam Chainer'a i wrzucam mu np jakiś dist. czy inny overdrive, to słychać tylko straszny szum i nic więcej. (Też chciałem sobie pograć na gitarce)
Komputer jako procesor efektów
Re: Komputer jako procesor efektów
...Ciekawe dlaczego te stery ASIO4ALL nie działają na SB Live, pod XP ?
Jak odpalam Chainer'a i wrzucam mu np jakiś dist. czy inny overdrive, to słychać tylko straszny szum i nic więcej. (Też chciałem sobie pograć na gitarce)...
Moim zdaniem najlepiej zainstalować sterowniki kx i grać sobie z latencją choćby 5 ms, choć tak naprawdę nawet 10 ms jest praktycznie niewyczuwalne
Jak odpalam Chainer'a i wrzucam mu np jakiś dist. czy inny overdrive, to słychać tylko straszny szum i nic więcej. (Też chciałem sobie pograć na gitarce)...
Moim zdaniem najlepiej zainstalować sterowniki kx i grać sobie z latencją choćby 5 ms, choć tak naprawdę nawet 10 ms jest praktycznie niewyczuwalne
Jestem absolwentem ASP w Krakowie, a więc jestem z innej branży :) Tworzenie muzyki traktuję jako hobby (bardzo ważne dla mnie hobby!).
dodam że do tego używam freeware'owego Krystala który ma coś takiego jak live input
Jestem absolwentem ASP w Krakowie, a więc jestem z innej branży :) Tworzenie muzyki traktuję jako hobby (bardzo ważne dla mnie hobby!).
u mnie te ASIO4ALL działa poprawnie z cubasem sx pod windowsem xp , zadnych problemów latencja 5 ms ,mniejszej nie próbowąłem bo i po co......
hmmmmmmmm..............