Zna ktoś z was schemat sprzętu Lukathera i Petrucciego? Chodzi mi o to jak są połączone ze sobą efekty pre-ampy głowy itd. W jakiej kolejności itd.
[addsig]
Schemat sprzętu Lukathera i Petrucciego
gadu-gadu 4021735
Re: Schemat sprzętu Lukathera i Petrucciego
A może sam Steve Lukather odpowie mi na to pytanie? Przecież jest na tym forum
[addsig]

[addsig]
gadu-gadu 4021735
...Zna ktoś z was schemat sprzętu Lukathera i Petrucciego? Chodzi mi o to jak są połączone ze sobą efekty pre-ampy głowy itd. W jakiej kolejności itd.
...
Zajrzyj tutaj, jezeli jeszcze nie byles na tej stronie...
M
...
Zajrzyj tutaj, jezeli jeszcze nie byles na tej stronie...

M
- stevelukather
...A może sam Steve Lukather odpowie mi na to pytanie? Przecież jest na tym forum
...
Witaj Hardi,ja niestety nie znam schematu polaczen efektow Luka,oprocz tego,ze go uwielbiam nad wszystkich gitarowych to nie bardzo mnie interesuje jak ta machineria jego dziala poniewaz nie wydaje mi sie zebym sie kiedykolwiek dorobil takich gratow!Po drugie ja mam inne podejscie do grania,gitara(najlepiej PRS i moja milosc ENGL Savage Special Edition)no i jakis delay(BOSS) na partie solo.Co do mojego pobytu na forum non stop,to niestety ja sie zawsze zapomne wylogowac dlatego jestem 24h na dobe!!!Pozdrawiam serdecznie SL.

...
Witaj Hardi,ja niestety nie znam schematu polaczen efektow Luka,oprocz tego,ze go uwielbiam nad wszystkich gitarowych to nie bardzo mnie interesuje jak ta machineria jego dziala poniewaz nie wydaje mi sie zebym sie kiedykolwiek dorobil takich gratow!Po drugie ja mam inne podejscie do grania,gitara(najlepiej PRS i moja milosc ENGL Savage Special Edition)no i jakis delay(BOSS) na partie solo.Co do mojego pobytu na forum non stop,to niestety ja sie zawsze zapomne wylogowac dlatego jestem 24h na dobe!!!Pozdrawiam serdecznie SL.