Czy warto...
Panowie, czy wymiana procesora Athlon 2000+ np. na 2500+Barton przyniesie jakieś widoczne rezultaty jeśli chodzi o wydajność PC oczywiście w kontekście pracy z dźwiękiem (CubaseSX).
Jestem muzykiem z wykształcenia. Zajmuję się kompozycją, aranżuję, i wciąż się uczę... Fascynują mnie możliwości współczesnych programów muzycznych.
Re: Czy warto...
...Panowie, czy wymiana procesora Athlon 2000+ np. na 2500+Barton przyniesie jakieś widoczne rezultaty jeśli chodzi o wydajność PC oczywiście w kontekście pracy z dźwiękiem (CubaseSX)....
Naturalnie.Ja dokonałem takiej zmiany i jestem mile zaskoczony.To sa dwa rozne procesory nie tylko pod wzgledem zegara.Roznice widac golym "okiem" (uchem)
Pozdrawiam, Bartek M.
Naturalnie.Ja dokonałem takiej zmiany i jestem mile zaskoczony.To sa dwa rozne procesory nie tylko pod wzgledem zegara.Roznice widac golym "okiem" (uchem)

Pozdrawiam, Bartek M.
zgadzam sie z przedmowca ;] z moich doswiadczen athlony latwiej sie smaza niz bartony... ja na swoim bartonie 2500 gdy dochodze do magicznej granicy 70% mam lekko ponad 60 stopni, przy jakims badziewnym swiecaco-szumiacym wiatraczku... a athlonik przy podobnym projekcie najpierw sie zwiesil, potem tez sie zwiesil... a potem to juz r.i.p. ...nie ma co, chwale sobie tego bartonka bardzo chwale... :]
...zgadzam sie z przedmowca ;] z moich doswiadczen athlony latwiej sie smaza niz bartony... ja na swoim bartonie 2500 gdy dochodze do magicznej granicy 70% mam lekko ponad 60 stopni, przy jakims badziewnym swiecaco-szumiacym wiatraczku... a athlonik przy podobnym projekcie najpierw sie zwiesil, potem tez sie zwiesil... a potem to juz r.i.p. ...nie ma co, chwale sobie tego bartonka bardzo chwale... :]...
a Gdzie go kupiłeś...czy to nie jest czasem tzw na allegro smok czy potwór ?
a Gdzie go kupiłeś...czy to nie jest czasem tzw na allegro smok czy potwór ?
...:: Łódź ::...