Zapis projektu na CD

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
cool
Zapis projektu na CD

Post autor: cool » środa 14 kwie 2004, 10:45

Szanowni koledzy, podpowiedzcie mi, jak zapisać cały projekt zrobiony w Cubase na CD. Chodzi mi o to, że podczas pracy nad projektem program tworzy wiele plików...Czy wystarczy użyć funkcji zapisz na CD?
Jestem muzykiem z wykształcenia. Zajmuję się kompozycją, aranżuję, i wciąż się uczę... Fascynują mnie możliwości współczesnych programów muzycznych.

Awatar użytkownika
msieczko

Re: Zapis projektu na CD

Post autor: msieczko » środa 14 kwie 2004, 12:50

a ktora wersja Cubase ?

Ja pracuje na SL 2 i poprostu wypalam na CD caly katalog w ktorym jest projekt (sa tam wszystkie pliki).

Ew. mozesz zrobic - save project to new folder - i wlasnie ten katalog wypalic na CD.

Oczywiscie jezeli przeniesiesz to na inny komputer z cubase to musza tam byc zainstalowane te same pluginy ktorych uzyles w projekcie (ew. komunikat o ich nieobecnosci wyskoczy podczas otwierania .cpr)
Warszawa - 'home' studio

Awatar użytkownika
cool

Re: Zapis projektu na CD

Post autor: cool » czwartek 15 kwie 2004, 08:53

...a ktora wersja Cubase ?

Ja pracuje na SL 2 i poprostu wypalam na CD caly katalog w ktorym jest projekt (sa tam wszystkie pliki).

Ew. mozesz zrobic - save project to new folder - i wlasnie ten katalog wypalic na CD.

Oczywiscie jezeli przeniesiesz to na inny komputer z cubase to musza tam byc zainstalowane te same pluginy ktorych uzyles w projekcie (ew. komunikat o ich nieobecnosci wyskoczy podczas otwierania .cpr)...

********************** Bardzo Ci dziękuję i przepraszam, że dopiero dzisiaj. Pozdrawiam.

Jestem muzykiem z wykształcenia. Zajmuję się kompozycją, aranżuję, i wciąż się uczę... Fascynują mnie możliwości współczesnych programów muzycznych.

ODPOWIEDZ