Co dostanę z tym majkiem?
You are bidding on a very nice Studio Projects/PMI B1 Single Diaphragm Condenser Microphone. It has hardly ever been used and is in perfect condition. OD TĄD NIE CZAJE The mic clip, foam wind screen, and zippered carry bag are all included
Bez talentu nie ma rapu
- tomsfactory
Re: Co dostanę z tym majkiem?
...You are bidding on a very nice Studio Projects/PMI B1 Single Diaphragm Condenser Microphone. It has hardly ever been used and is in perfect condition. OD TĄD NIE CZAJE The mic clip, foam wind screen, and zippered carry bag are all included...
Mam B1 i chetnie przetłumacze
mic clip - uchwyt do mikrofonu - nie jest on miekko zawieszany, ale jest to zwykłe (w sumie niezwykła kaczka)
foam - znaczy sie pianka - czyli taki prosta gruba gabka nakladana na B1 - troszke likwiduje popy ale jaki wind - ergo na B1 mam niby na dworze prawcowac??:)
zippered carry bag - czyli zapinana na zameczek - niestety troszke za mała torebk ana mica. Te od shura bety sa lepsze i wieksze - polecam
are included - znaczy sie sa załaczone lub właczone - wiec to komplet w cenie
Pozdrawiam
Mam B1 i chetnie przetłumacze
mic clip - uchwyt do mikrofonu - nie jest on miekko zawieszany, ale jest to zwykłe (w sumie niezwykła kaczka)
foam - znaczy sie pianka - czyli taki prosta gruba gabka nakladana na B1 - troszke likwiduje popy ale jaki wind - ergo na B1 mam niby na dworze prawcowac??:)
zippered carry bag - czyli zapinana na zameczek - niestety troszke za mała torebk ana mica. Te od shura bety sa lepsze i wieksze - polecam
are included - znaczy sie sa załaczone lub właczone - wiec to komplet w cenie
Pozdrawiam

Re: Co dostanę z tym majkiem?
Jesli chodzi o mic clip to w SP B1 jest on bardzo kiepskiej jakość oraz niewygodny w użyciu - trudno ustawić mikrofon w odpowiedniej pozycji itp. Wg mnie warto do zestawu dokupić "koszyk". Aha, nie licz na to, że w tej granicy cenowej dostaniesz więcej gadżetów do mikrofonu (np. walizkę, pop-killer). I tak warto kupić SP B1