Dystrybucja Marshall

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
knur666
Dystrybucja Marshall

Post autor: knur666 » środa 14 sty 2004, 18:25

czy ktoś wie kto prowadzi w małopolskim, ew. śląskim dystrybucję marshalla? wiem o "Dorocie" w Krakowie, ale chciałbym wiedzieć dowiedzieć się kto jeszcze.

Awatar użytkownika
Hardi

Re: Dystrybucja Marshall

Post autor: Hardi » środa 14 sty 2004, 18:51

czy ktoś wie kto prowadzi w małopolskim, ew. śląskim dystrybucję marshalla? wiem o "Dorocie" w Krakowie, ale chciałbym wiedzieć dowiedzieć się kto jeszcze.

Dystrybutorem Marshalla na Polskę jest Lauda-Audio i z tego co wiem to jest to jedyny dystrybutor, ale to może najlepiej potwierdzić Marcin Popek. Pierwszy raz słyszę, że ktoś inny prowadzi taką dystrybucję.
[addsig]
gadu-gadu 4021735

Awatar użytkownika
Groover
Kontakt:

Post autor: Groover » środa 14 sty 2004, 22:45

...czy ktoś wie kto prowadzi w małopolskim, ew. śląskim dystrybucję marshalla? wiem o "Dorocie" w Krakowie, ale chciałbym wiedzieć dowiedzieć się kto jeszcze. ...

W Katowicach jest Rock'and'Roll - mają full sprzętu Marshala (to sklep Megi i Laudy)

Pozdro

Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl

Awatar użytkownika
Hardi

Post autor: Hardi » czwartek 15 sty 2004, 01:54

W Katowicach jest Rock'and'Roll - mają full sprzętu Marshala (to sklep Megi i Laudy)

Pozdro

Groover...

Mają również sprzęt firmy Peavey, Line6 itd. Znakomity wybór (jak na Polskie realia), dobre ceny (zawsze można negocjować i walczyć o swoje) i sympatyczna obsługa. Można grać i testować sprzęt ile się tylko chce i bez ograniczeń (a to jest rzadkość w Polskich sklepach). Przyznaję się, że ostatnio zaopatruje się w sprzęt tylko w tym sklepie, mimo, że mam do niego około 70 kilometrów i chyba tak już zostanie, bo jestem bardzo zadowolony.
[addsig]
gadu-gadu 4021735

ODPOWIEDZ