Dystrybucja Marshall
czy ktoś wie kto prowadzi w małopolskim, ew. śląskim dystrybucję marshalla? wiem o "Dorocie" w Krakowie, ale chciałbym wiedzieć dowiedzieć się kto jeszcze.
Re: Dystrybucja Marshall
czy ktoś wie kto prowadzi w małopolskim, ew. śląskim dystrybucję marshalla? wiem o "Dorocie" w Krakowie, ale chciałbym wiedzieć dowiedzieć się kto jeszcze.
Dystrybutorem Marshalla na Polskę jest Lauda-Audio i z tego co wiem to jest to jedyny dystrybutor, ale to może najlepiej potwierdzić Marcin Popek. Pierwszy raz słyszę, że ktoś inny prowadzi taką dystrybucję.
[addsig]
Dystrybutorem Marshalla na Polskę jest Lauda-Audio i z tego co wiem to jest to jedyny dystrybutor, ale to może najlepiej potwierdzić Marcin Popek. Pierwszy raz słyszę, że ktoś inny prowadzi taką dystrybucję.
[addsig]
gadu-gadu 4021735
...czy ktoś wie kto prowadzi w małopolskim, ew. śląskim dystrybucję marshalla? wiem o "Dorocie" w Krakowie, ale chciałbym wiedzieć dowiedzieć się kto jeszcze. ...
W Katowicach jest Rock'and'Roll - mają full sprzętu Marshala (to sklep Megi i Laudy)
Pozdro
Groover
W Katowicach jest Rock'and'Roll - mają full sprzętu Marshala (to sklep Megi i Laudy)
Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
Pozdro
Groover...
Mają również sprzęt firmy Peavey, Line6 itd. Znakomity wybór (jak na Polskie realia), dobre ceny (zawsze można negocjować i walczyć o swoje) i sympatyczna obsługa. Można grać i testować sprzęt ile się tylko chce i bez ograniczeń (a to jest rzadkość w Polskich sklepach). Przyznaję się, że ostatnio zaopatruje się w sprzęt tylko w tym sklepie, mimo, że mam do niego około 70 kilometrów i chyba tak już zostanie, bo jestem bardzo zadowolony.
[addsig]
gadu-gadu 4021735