Kontroler nożny MIDI, ale taki...
Interesuje mnie jakiś kontroler nożny MIDI, ale taki, który posiada więcej przełączników niż np. Behringer FCB1010. Już 20 przycisków wystarczyłoby. Czy znacie coś takiego? Podajcie mi model i cenę, oraz gdzie idzie coś takiego kupić.
gadu-gadu 4021735
Re: Kontroler nożny MIDI, ale taki...
...Interesuje mnie jakiś kontroler nożny MIDI, ale taki, który posiada więcej przełączników niż np. Behringer FCB1010. Już 20 przycisków wystarczyłoby. Czy znacie coś takiego? Podajcie mi model i cenę, oraz gdzie idzie coś takiego kupić....
Rocktron, ale to majatek - 900USd czy jakos tak... Co jest nie tak z FCB1010? Tam jeden preset obsluguje 5 Program Change...
Jacek
Rocktron, ale to majatek - 900USd czy jakos tak... Co jest nie tak z FCB1010? Tam jeden preset obsluguje 5 Program Change...
Jacek
Jestem początkującym realizatorem, gram też na gitarze.
- JankoMuzykant
- Kontakt:
Wkrótce także będziesz sobie mógł zmajstrować takie sam (właściwie elektronika o takich możliwościach jest już gotowa, patrz post o kontrolerze midi)
Pozdrawia Adam (przypadkiadama.com)
Quote: |
|
Napisałem do niego e-mail w tej sprawie i oto, jaką otrzymałem odpowiedź:
Niestety nie robię kontrolerów MIDI. Moje urządzenia są dedykowane do odbiorników mojej konstrukcji i nie mają możliwości sterowania MIDI
gadu-gadu 4021735