TC Electronic M300 czy Lexicon MPX-550
Mam pytanie, ale w imieniu kolegi. Co wybrać TC Electronic M300 czy Lexicon MPX-550? Jakie są argumenty za i przeciw.
gadu-gadu 4021735
Re: TC Electronic M300 czy Lexicon MPX-550
Bedzie trudno wybrac,bo oba multiefekty sa bardzo dobre.
Jesli jednak porownamy ceny,to na poczatek bym kupil M300.
Jest sporo tanszy.
Pozdrawiam.
Slawek.
Jest sporo tanszy.
Pozdrawiam.
Slawek.
...Bedzie trudno wybrac,bo oba multiefekty sa bardzo dobre.
Jest sporo tanszy.
Pozdrawiam.
Slawek....
Z tym sporo tańszy to przesada. Jest miedzy nimi różnica w cenie ok. 350 zł. co przy sumie finalnej efektu nie jest, aż tak duzą różnicą.
Jest sporo tanszy.
Pozdrawiam.
Slawek....
Z tym sporo tańszy to przesada. Jest miedzy nimi różnica w cenie ok. 350 zł. co przy sumie finalnej efektu nie jest, aż tak duzą różnicą.
- digiartmedia
...Mam pytanie, ale w imieniu kolegi. Co wybrać TC Electronic M300 czy Lexicon MPX-550? Jakie są argumenty za i przeciw....
Używałem obydwu, ale moim zdaniem przy tej zaawansowanej edycji, jaką dysponuje MX-550, TC nie ma szans. Brzmienie to kwestia gustu i preferencji. Obydwa procesory brzmią czysto i dynamicznie, ale moim zdaniem brzmienie TC za bardzo przypomina plugin komputerowy, jest zbyt płaskie, zimne i "piaszczyste". Głębię sprzętowego efektu ma MPX. Oczywiśćie znajdzie się wiele osób, które się ze mną nie zgodzą, ale może akurat wolą brzmienia tego typu co oferuje TC. U mnie M300 stoi nie używany.
Używałem obydwu, ale moim zdaniem przy tej zaawansowanej edycji, jaką dysponuje MX-550, TC nie ma szans. Brzmienie to kwestia gustu i preferencji. Obydwa procesory brzmią czysto i dynamicznie, ale moim zdaniem brzmienie TC za bardzo przypomina plugin komputerowy, jest zbyt płaskie, zimne i "piaszczyste". Głębię sprzętowego efektu ma MPX. Oczywiśćie znajdzie się wiele osób, które się ze mną nie zgodzą, ale może akurat wolą brzmienia tego typu co oferuje TC. U mnie M300 stoi nie używany.
digiartmedia podaj mi swój e-mail lub nr gadu-gadu, mam kilka pytań do ciebie, jako użytkownika jednego i drugiego procesora
[addsig]
[addsig]
gadu-gadu 4021735
TC. U mnie M300 stoi nie używany. ...
A nie chcesz go sprzedać? mój mail jarek@get.net.pl
lub 508257237
A nie chcesz go sprzedać? mój mail jarek@get.net.pl
lub 508257237