Karta PCI i niski budżet
-
Witam. Poszukuję karty muzycznej (wewnętrznej) charakteryzującej się niską latencją. Mój budżet jest ograniczony do max. 200 PLN. Możecie polecić coś sensownego?
Z góry dzięki za pomoc
Pozdro
Z góry dzięki za pomoc
Pozdro
Re: Karta PCI i niski budżet
Dołóż 50 zł i masz Esi Juli@.
Ma bardzo niska latencje, mozliwosc wyboru wyjsc/wejsc symetrycznych lub niesymetrycznych.
Mam ją ładnych pare lat, nigdy nie bylo z nia problemu, mimo , ze siedzi juz na 3 plycie głownej z rzedu.
Polecam, i uwazam ,ze w tej cenie nie ma nic lepszego.
eksperymentalna, niekomercyjna elektronika
-
...
Dołóż 50 zł i masz Esi Juli@.
Ma bardzo niska latencje, mozliwosc wyboru wyjsc/wejsc symetrycznych lub niesymetrycznych.
Mam ją ładnych pare lat, nigdy nie bylo z nia problemu, mimo , ze siedzi juz na 3 plycie głownej z rzedu.
Polecam, i uwazam ,ze w tej cenie nie ma nic lepszego....
No spoko, tylko że takie karty chodzą w granicach 500 PLN, a ja mam na ten cel przeznaczone mam 200 PLN...
Używana Juli@ chodzi na Allegro właśnie za 250. Bardzo dobra karta nawiasem. Z Twoim budżetem chwili bym się nie zastanawiał nad inną opcją.
Poczytaj forum - nie raz ludzie z Julka mieli głupie problemy - ja bym brał EMU 0404 (wyjścia symetryczne i słabej jakości kable połączeniowe) lub EMU 1212m (wyjścia symetryczne i ADAT)
Obydwie to dobrze brzmiące wydajne karty do kupienia w cenie jaka załozyłeś
Obydwie to dobrze brzmiące wydajne karty do kupienia w cenie jaka załozyłeś
Z uporem maniaka bzdury rozsiewasz. (o julce)
Chłopie zanim mi coś zarzucisz to sam również poczytaj forum (TO FORUM) - ja nic nie rozsiewam - tylko sami właściciele jak już (chociaż zgłaszane problemy ciężko nazwać bzdurami)
Zresztą - kolega i tak nie ma najmniejszych szans by kupić Julke taniej niż EMU które w przypadku EMU1212m jest po prostu lepszym wyborem
Zresztą - kolega i tak nie ma najmniejszych szans by kupić Julke taniej niż EMU które w przypadku EMU1212m jest po prostu lepszym wyborem
...Chłopie zanim mi coś zarzucisz to sam również poczytaj forum (TO FORUM) - ja nic nie rozsiewam - tylko sami właściciele jak już (chociaż zgłaszane problemy ciężko nazwać bzdurami)
Zresztą - kolega i tak nie ma najmniejszych szans by kupić Julke taniej niż EMU które w przypadku EMU1212m jest po prostu lepszym wyborem...
Gowno prawda/.
To Juli@ jest lepsza.
Zresztą - kolega i tak nie ma najmniejszych szans by kupić Julke taniej niż EMU które w przypadku EMU1212m jest po prostu lepszym wyborem...
Gowno prawda/.
To Juli@ jest lepsza.
eksperymentalna, niekomercyjna elektronika
W czym niby?
Ma ADAT?
no właśnie - i na tym koniec rozbudowy ESI gdzie przy EMU (1212m) możesz dodać ADA choćby Behringera
A jak masz fart to dokupić microdocka
posiada też DSP
ESI na allegro brak - EMU do upolowania za grosze
Ma ADAT?
no właśnie - i na tym koniec rozbudowy ESI gdzie przy EMU (1212m) możesz dodać ADA choćby Behringera
A jak masz fart to dokupić microdocka
posiada też DSP
ESI na allegro brak - EMU do upolowania za grosze
-
Panowie bez spiny :) ja nie potrzebuje nie wiadomo jakich cudów. Potrzebuję tylko karty z niską latencją, do której można podłączyć 2 kontrolery pod USB (Akai LPD8 i Akai LPK25).