Muzycy do współpracy

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
AntharesMusic
Muzycy do współpracy

Post autor: AntharesMusic » niedziela 14 gru 2014, 22:14

Witam!

Mam pytanie odnośnie współpracy. Czy ktoś z forumowiczów zna dobry portal, gdzie można znaleźć muzyków do współpracy hobbystycznej, pólzawodowej, zawodowej w zespole, muzyków sesyjnych, muzyków na występy. Jestem od paru lat na Szukam Muzyka, gdzie większość ludzi jest po to, by się zareklamować "okopując się" we własnych środowiskach, najczęściej tam (SzM) jest to metal, lub rock.

[addsig]
https://www.facebook.com/anthares.futuremusic

laser777

Re: Muzycy do współpracy

Post autor: laser777 » poniedziałek 15 gru 2014, 01:08

...Witam!

Mam pytanie odnośnie współpracy. Czy ktoś z forumowiczów zna dobry portal, gdzie można znaleźć muzyków do współpracy hobbystycznej, pólzawodowej, zawodowej w zespole, muzyków sesyjnych, muzyków na występy. Jestem od paru lat na Szukam Muzyka, gdzie większość ludzi jest po to, by się zareklamować "okopując się" we własnych środowiskach, najczęściej tam (SzM) jest to metal, lub rock....

pewnie mówisz o tym portalu gdzie większość szuka zespołu który gra na weselach?
generalnie nie znalazłem takiego dobrego portalu ale wokalistki znalazlem na gumtree i na forum fl studio.
spróbuj tutaj dodać ogłoszenie też tu dużo ludzi zagląda
może na myspace kogoś złapiesz ale chyb musiał byś się odezwać
z resztą ja wolał bym zobaczyć jak ktoś gra/śpiewa i jak mi taki artysta odpowiada to ewentualnie się odezwać

ODPOWIEDZ