Już Ci tlumaczę - grać umiesz, komponowac umiesz, programu się nauczysz ale ...czy umiesz słuchać?
Kształcenie muzyczne - kilka pytań
Re: Kształcenie muzyczne - kilka pytań
Efekty sprowadzenia matmy w szkołach do absolutnego minimum spowodowały ogromne spustoszenia umysłowe
drummer
tja.. niestety to prawda. Paradoksalnie trzeba ją później zdawać na maturze.
...Efekty sprowadzenia matmy w szkołach do absolutnego minimum spowodowały ogromne spustoszenia umysłowe
...
Ten tekst był skierowany do mnie? Jak tak to przepraszam bardzo, ale nie znasz mnie więc mnie nie oceniaj.
@Zbynia, zależy co pod "słuchaniem" chcesz powiedzieć. Akurat słuch muzyczny mam dobry.
...
Ten tekst był skierowany do mnie? Jak tak to przepraszam bardzo, ale nie znasz mnie więc mnie nie oceniaj.
@Zbynia, zależy co pod "słuchaniem" chcesz powiedzieć. Akurat słuch muzyczny mam dobry.
Ten tekst był skierowany do mnie?
Do twojego pokolenia co oznacza że również do ciebie. Porównuję to z zamierzchłymi czasami jeszcze lat 90 więc nie jestem w temacie bo poziom kształcenia tak drastycznie spadł że na pewno cię oceniłem źle.
Zamiast zadawać durne pytania wynikające z bezsensownego grzebania w necie po prostu się ucz dla siebie z pasji. Wtedy nie będzie istotne co skończysz, tylko co potrafisz. Idź do tego lo muzycznego bo na każde studia niezbędne jest posiadanie matury, a na niektóre kierunki dodatkowo ukończenie muzycznej.
pozdrawiam
drummer