Presety do GearBoxa albo wtyczki mikrofonów

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
DJArt
Presety do GearBoxa albo wtyczki mikrofonów

Post autor: DJArt » środa 16 lip 2014, 14:20

Witajcie

chcę się przywitać, jestem tu nowy, mimo że czytam Was od kilku lat. Zajmuję się nagrywaniem wokalu i używam do tego TonePorta UX2 który uważam za bardzo fajne narzędzie. Producent wyposażył go w bardzo ciekawy program GearBox w którym można ustawić różne presety, zarówno dla gitar jak i wokalu. Można np. emulować różnego rodzaju mikrofony i pomieszczenia oraz wzmacniacze. Czytałem jednak że Line6 wypuścił kiedyś więcej presetów do GearBoxa, było to już dawno i mimo chęci nie moge ich znaleźć, być może ktoś z Was je posiada albo ma jakieś własne. A jeżeli nie to może znacie jakieś wtyczki do FL bądź Reapera ciekawych mikrofonów bądź emulacji pomieszczeń, efektów które mógłbym użyć przy nagrywaniu wokalu. Dzieki.

PS. Proszę tematu nie kasować, jeśli zły dział to przenieście a nie usuwajcie.

Awatar użytkownika
DJArt

Re: Presety do GearBoxa albo wtyczki mikrofonów

Post autor: DJArt » niedziela 20 lip 2014, 13:07

...

Witajcie

chcę się przywitać, jestem tu nowy, mimo że czytam Was od kilku lat. Zajmuję się nagrywaniem wokalu i używam do tego TonePorta UX2 który uważam za bardzo fajne narzędzie. Producent wyposażył go w bardzo ciekawy program GearBox w którym można ustawić różne presety, zarówno dla gitar jak i wokalu. Można np. emulować różnego rodzaju mikrofony i pomieszczenia oraz wzmacniacze. Czytałem jednak że Line6 wypuścił kiedyś więcej presetów do GearBoxa, było to już dawno i mimo chęci nie moge ich znaleźć, być może ktoś z Was je posiada albo ma jakieś własne. A jeżeli nie to może znacie jakieś wtyczki do FL bądź Reapera ciekawych mikrofonów bądź emulacji pomieszczeń, efektów które mógłbym użyć przy nagrywaniu wokalu. Dzieki.

PS. Proszę tematu nie kasować, jeśli zły dział to przenieście a nie usuwajcie.

... 

czy ktokolwiek odpowie

Awatar użytkownika
DJArt

Re: Presety do GearBoxa albo wtyczki mikrofonów

Post autor: DJArt » czwartek 24 lip 2014, 13:47

Cóż tego się nie spodziewałem, dzieki.

ODPOWIEDZ