Archiwalne wydanie EiS Plus

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
numusicus
Archiwalne wydanie EiS Plus

Post autor: numusicus » piątek 01 lis 2013, 22:48

Koledzy, RATUJCIE! Zaginęła mi płytka CD z wydania EiS Plus "Domowe studio nagrań". Odkupię płytkę lub całe kompletne wydanie magazynu. Jestem w trakcie robienia utworu i korzystam z sampli z katalogów na płytce. Może ktoś z Was ma i już nie potrzebuje. Na stronce Ulubionego Kiosku w dziale archiwaliów nie ma potrzebnego mi numeru. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam.

Gość rozpoczynający przygodę z muzyką elektroniczną, doświadczony gitarzysta elektryczny (amator), początkujący klawiszowiec, fanatyk pięknych brzmień.

numusicus

Re: Archiwalne wydanie EiS Plus

Post autor: numusicus » niedziela 03 lis 2013, 19:45

Dzięki serdeczne za link. Czy znasz może metodę jak zapytać oferenta czy w oferowanym piśmie jest płytka DVD? Pozdrawiam.

Gość rozpoczynający przygodę z muzyką elektroniczną, doświadczony gitarzysta elektryczny (amator), początkujący klawiszowiec, fanatyk pięknych brzmień.

Awatar użytkownika
acoto

Post autor: acoto » poniedziałek 04 lis 2013, 12:10

wszystko jest w aukcji : telefon,mail i opcja "pytanie do sprzedającego"

Redakcja

Post autor: Redakcja » poniedziałek 04 lis 2013, 12:30

...wszystko jest w aukcji : telefon,mail i opcja "pytanie do sprzedającego"...

Płyta DVD (o ile ją zamieszczamy) jest integralnym składnikiem każdego wydania naszych tytułów (mowa o wszystkich periodykach Korporacji AVT).

Czyli (w wypadku np. EiS) nie ma mowy o legalnym wykorzystywaniu sampli na niej zawartych jeśli nie macie w szafie numeru drukowanego z którego pochodzi. Dlatego też nie ma mowy o legalnej sprzedaży jakiegokolwiek numeru EiS bez płyty DVD.
Tudzież sama płyta DVD z dowolnego wydania EiS jest prawnie tylko jeszcze jedną płytką, bez żadnego(!) umocowania prawnego.

[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

ODPOWIEDZ