Korg MS 2000B - naprawa

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
kikuskaktus
Korg MS 2000B - naprawa

Post autor: kikuskaktus » czwartek 24 paź 2013, 16:19

Witam! 

Posiadam Korga MS2000b kupiłem go niecały rok temu. Od paru dni zaczyna szwankować. Kilka barw nie działa a dzisiaj po kilku minutowej eksploatacji cichnie i wydobywa dźwięków. Wie ktoś co to może być? Proszę w miarę możliwości o podanie nazwy serwisu,  jeżeli ktoś kiedyś korzystał z takowego,w podobnym jak wyżej wymienionym przypadku. Proszę uprzejmie o odpowiedzi. Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
PeterPan101

Re: Korg MS 2000B - naprawa

Post autor: PeterPan101 » czwartek 24 paź 2013, 17:22

...Witam! 

Posiadam Korga MS2000b kupiłem go niecały rok temu. Od paru dni zaczyna szwankować. Kilka barw nie działa a dzisiaj po kilku minutowej eksploatacji cichnie i wydobywa dźwięków. Wie ktoś co to może być? Proszę w miarę możliwości o podanie nazwy serwisu,  jeżeli ktoś kiedyś korzystał z takowego,w podobnym jak wyżej wymienionym przypadku. Proszę uprzejmie o odpowiedzi. Pozdrawiam!...

www.sound.pl tam masz nr do autoryzowanego serwisu Korga ( Mega Music) ,możesz też zadzwonić do Analogii bo pracuje tam Mirek Adamowicz który kiedyś pracował w servisie Megi i naprawiał wszystkie te cuda

Awatar użytkownika
kikuskaktus

Re: Korg MS 2000B - naprawa

Post autor: kikuskaktus » środa 30 paź 2013, 00:54

Dzięki piękne!

Myślałem właśnie o analogi tyle że nie miałem pewności co do nich, z racji cyfrowej duszy ms 2000. Teraz mam już pewność

ODPOWIEDZ