Roland BK5
Mam Takie pytanie...Czy w tym instrumencie można odtwarzać mp3 z katalogu nr.1 i jednocześnie przeszukiwać inne katalogi z mp3 nie przerywając odtwarzania ?
cubase 4 komplete 5 powercore fw samplelord extreme sample conwerter
-
Re: Roland BK5
...Mam Takie pytanie...Czy w tym instrumencie można odtwarzać mp3 z katalogu nr.1 i jednocześnie przeszukiwać inne katalogi z mp3 nie przerywając odtwarzania ?...
tak można. Puszczasz mp3 i jednocześnie możesz grzebać szukając innej...
tak można. Puszczasz mp3 i jednocześnie możesz grzebać szukając innej...
Witam, zastanawiam się nad jakimś samograjem na imprezki i jako ,że mam sentyment do rolków to biorę pod uwagę ten klawisz lub moduł bk-7m. Mam dylemat i może ktoś bardziej zorientowany wypowie się na ten temat, który sprzęcik lepszy.. ? Chyba jest w nich ten sam silnik brzmieniowy ale te same przetworniki ? Jak wypadają na nagłośnieniu ? Różnica w cenie musi z czegoś wynikać w końcu.. tymbardziej ,że moduł nie posiada klawiatury ,głośników a także ma mniej programów niż BK-5..
...Witam, zastanawiam się nad jakimś samograjem na imprezki i jako ,że mam sentyment do rolków to biorę pod uwagę ten klawisz lub moduł bk-7m. Mam dylemat i może ktoś bardziej zorientowany wypowie się na ten temat, który sprzęcik lepszy.. ? Chyba jest w nich ten sam silnik brzmieniowy ale te same przetworniki ? Jak wypadają na nagłośnieniu ? Różnica w cenie musi z czegoś wynikać w końcu.. tymbardziej ,że moduł nie posiada klawiatury ,głośników a także ma mniej programów niż BK-5.. ...
testował to ktoś ?
testował to ktoś ?
Zerknij do ostatniego numeru Estrady i Studio (08.2012 r.). Tam zamieszczony jest test BK-5. Są również odniesienia do konkurencyjnych keyboardów. Na dołączonej (do gazety) płycie DVD, możesz posłuchać kilkadziesiąt plików demo tego instrumentu - są to autorskie demówki, a nie fabryczne.
_ REMI_
Korg KRONOS, Korg OASYS, Korg M3, Yamaha Motif XS, Access Virus TI
Korg KRONOS, Korg OASYS, Korg M3, Yamaha Motif XS, Access Virus TI
Potrzebuję do szkoły sprytny
i budżetowy keyboard...Myślałem właśnie o Bk-5... Mam pytanie...Czym się różnią modele Bk-5 i Bk-3?

Jestem nauczycielem muzyki