Pozdrawiam...
Jak tak to compact 10 lub jakis większy xenyx
...Witam ..
Jak wszyscy wiemy zbliżają się Święta, wiec postanowilem sobie kupic mikser do "mini studia domowego". Chciałbym oczywiście żeby mikser miał wejscie do komputera i zeby bylo mozna nim cos nagrac Szczególnie interesują mnie klawisze. Szukając znalazłem Behringera XENYX 1204 FX.
1) Co mozecie powiedziec mi o tym mikserze ? Czy jest dobry moze jakies zalety czy wady .. po prostu czy jest dobry do moich wymogów;p
2)Jesli polecacie inny mikser to proszę o podanie nazwy i co ten mikser potrafi.
Dziekuję i Wesołych Świąt..
...
Odświeżam temat.
Czy porównanie obecnych modeli mikserów Behringer Xenyx i Yamaha MG również wypada na korzysć Behringera?
...
Odświeżam temat.
Czy porównanie obecnych modeli mikserów Behringer Xenyx i Yamaha MG również wypada na korzysć Behringera?...
Powiedzcie coś, bo chyba dostanę dofinansowanie i chciałbym kasę wydać jak najrozsądniej :)
...
...
Odświeżam temat.
Czy porównanie obecnych modeli mikserów Behringer Xenyx i Yamaha MG również wypada na korzysć Behringera?...
Powiedzcie coś, bo chyba dostanę dofinansowanie i chciałbym kasę wydać jak najrozsądniej :)...
Zależy o co pytasz. Pytasz o funkcjonalność czy o jakość, jakieś konkretne parametry, elementy ?
Wg mnie wszystkie miksery w cenie do 500 zł są takie same, różnią się
co najwyżej funkcjonalnością. Wszystkie też nie są przeznaczone do home recordingu, tylko do
nagłaśniania małych składów lub karaoke, co jest ich największą wadą. Miksery 500-1000 zł pozwalają
już na jakiś wybór, można kupić porządne Macki, Soundcrafty lub Alleny.
Ja przed zakupem zdefiniowałem sobie kilka parametrów, które były dla mnie ważne, potem
przejrzałem Allegro pod tym kątem i wybrałem pasujący. Nie generealizowałem, czy ma to być
Behringer czy Yamaha. A kupiłem Soundcrafta Compacta 10 za 480 zł, mikser dedykowany do
home recordingu.
pzdr
Morty